Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Trucuri pe care fiecare gravida trebuie sa le stie! Cum dormi ca un prunc toata noaptea

Femeile care asteapta un bebelus resimt din plin lipsa somnului, mai ales in ultimele luni de sarcina, insa acest lucru se poate schimba cu cateva trucuri pe care orice femeie insarcinata trebuie sa le cunoasca.

Daca in primul trimestru de sarcina femeia este din ce in ce mai obosita si simte nevoia sa doama mai mult, spre finalul sarcinii, acest lucru devine din ce in ce mai greu pentru aceasta, pe masura ce creste burtica.

Este normal sa te simti obosita si sa vrei sa te odihnesti din ce in ce mai mult, iar schimbarile hormonale sa iti schimbe complet activitatea, asa ca respecta cateva trucuri pentru a te odihni suficient.

In primul rand, nu dormi pe burta sau pe spate daca esti in al doilea trimestru de sarcina. Specialistii recomanda sa te odihnesti pe partea stanga. In primul trimestru, nu conteaza pozitia in care dormi. In ultimul trimestru de sarcina, evita sa dormi pe spate.

De ce sangereaza femeile insarcinate

Daca te trezesti de mai multe pe noapte pentru a merge la baie, incearca sa nu mai bei lichide cu doua ore inainte de a adormi.

Daca ai vazut in filme si pe internet femei insarcinate care dorm pe o perna uriasa si te-ai indragostit de idee, ar trebui sa te bucuri si tu de acest rasfat si sa iti cumperi una. Pe langa faptul ca vei dormi ca un prunc, iti vei relaxa si spatele, asa ca merita din plin investitia, caci iti va folosi si dupa ce vei naste, in cazul in care optezi pentru operatia de cezariana.

Ce a aparut in ecografia unei femei insarcinate. Toata lumea a ramas socata

Scapa de pijamalele stramte pe care le purtai inainte sa devii mama si alege, in schimb, o camasa de noapte lejera sau o pijama larga.

In momentul in care te asezi in pat, incearca sa iti limpezesti gandurile si sa scapi de stres. Lasa pentru a doua zi problemele pe care le ai de rezolvat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top