Connect with us

Revistateo.ro

Adina Buzatu, la DNA. Zeci de vedete implicate

Stiri

Adina Buzatu, la DNA. Zeci de vedete implicate

DNA loveste acum si in creatorii de moda. Se fac perchezitii in mai multe judete, la domiciliul mai multor persoane. Este vorba despre un prejudiciu de 38 de milioane de lei si sunt emise 27 de mandat de aducere la DNA. Printre cei vizati, cap de lista este designerul Adina Buzatu, cunoscuta drept creatoarea de moda a vedetelor masculine de la noi.

Conform anumitor surse, este probabil ca aceste perchezitii sa fie facute ca o continuare a dosarului de evaziune fiscala in care este implicata Adina Buzatu, un dosar vechi de doi ani.

In perioada 2012-2014, Adina Buzatu ar fi folosit in interes personal suma de 3.700.000 lei, care a fost transferata din conturile societatii administrate in conturile a patru firme fantoma, sustin procurorii DNA.

Printre numele care figureaza in acest dosar se numara scriitorul Eugen Burada si un cunoscut avocat. Adina Buzatu este unul din cei mai cunoscuti stilisti de la noi, specializat in vestimentatia masculina. Detine doua magazine importante care au avut ca cifra de afaceri, numai in 2012, 1,4 milioane de euro.

A fost casatorita si are o fiica, Sara, de 15 ani. Buzatu a inceput sa lucreze de la 16 ani intr-o firma de import, iar la 18 ani era surveillance intr-un casino bucurestean. La 20 de ani si-a deschis prima afacere, compania sa devenind cel mai important exportator de fier vechi din Romania. Si-a deschis propriul showroom de pielarie si haine de blana, iar din 2006 a deschis magazinele Trends by Adina Buzatu.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top