Connect with us

Revistateo.ro

Anutul facut la METEO! Se schimba total vremea

Stiri

Anutul facut la METEO! Se schimba total vremea

Sfarsitul lui septembrie si inceputul lui octombrie vin cu o vreme frumoasa. Am putea spune ca vom avea parte de o vara scurta in acest weekend deoarece vor exista temperaturi de pana la 26, 27 de grade Celsius.

Vremea de weekend 30 septembrie – 2 octombrie 2016

Se intoarce vara! In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi senin, iar Soarele ne va mangaia inca de la primele ore ale diminetii, anunta meteorologii. Pentru vineri, 30 septembrie, se anunta temperaturi de pana la 27 de grade in timpul zilei si minime de 10-11 grade noaptea. Sambata, 1 octombrie, si duminica, 2 octombrie, temperaturile nu vor cobori sub 25 de grade ziua.

Si in Oltenia va fi vreme insorita, cu maxime de pana la 26 de grade sambata si duminica. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu o viteza de 6 kilometri la ora. Si timisorenii se vor bucura de intoarcerea verii. In Banat se anunta temperaturi de 25 de grade, iar vantul va sufla cu o viteza numai buna pentru aceasta perioada (10 km/ ora).

La Constanta va fi ceva mai racoare, dar tot frumos: se vor inregistra maxime de 22, 23 de grade in zilele de sambata si duminica, deci un inceput de octombrie numai bun de plimbare pe faleza. Si la Cluj se va simti caldura. Duminica, de pilda, sunt asteptate 26 pana la 27 de grade, o vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, peste limitele normalului.

Si in nordul Moldovei va fi cald. La Suceava se vor inregistra temperaturi de pana la 24 de grade tot weekendul, iar in sudul Moldovei, la Galati, vor fi maxime de 23 pana la 25 de grade Celsius.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top