Connect with us

Revistateo.ro

Cu iRobot nu ai nevoie de trucuri in plus de curatenie!

Stil de viata

Cu iRobot nu ai nevoie de trucuri in plus de curatenie!

Daca ai un iRobot, nu iti trebuie niciun truc in plus de curatenie. Uita de toate produsele de curatare a podelei, de ustensilele costisitoare pe care trebuie sa le schimbi in fiecare luna sa scoti praful din covor sau de la colturile camerei.

Roomba 980 e mai mult decat un simplu aspirator

Ordinea in casa se poate face mai usor. Tehnologia a avansat atat de mult incat ne pune la dispozitie totul. Aspiratoarele inteligente Roomba nu au doar istetimea de a curata covoarele si podelele, ci sunt silentioase si prietenoase cu animalele.

Roomba 980 este neobosit, inteligent, versatil si extrem de curajos. Are mai multe functii care iti fac munca mai usoara. Curata parchetul si pardoselile dure si este numai bun pentru gospodariile cu animale. Are un cap de curatare Adaptive AeroForce si un sistem de curatare in colturi si de-a lungul peretilor.

Un lucru extrem de important, pe care aspiratoarele clasice nu il fac, este indepartarea bacteriilor specifice mediului clasic. Dincolo de faptul ca iRobot Roomba 980 indeparteaza firele de par si resturile de alimente sau puful cazut pe jos de la haine ori paturi, alunga 99,3% din bacteriile daunatoare sanatatii tale.

Nu e deloc zgomotos si iti ofera libertatea de care ai nevoie. In timp ce aspiratorul robot isi face treaba, te poti apuca linistita de activitatile de care nu aveai timp facand curatenie cu un aspirator clasic. Noi l-am incercat si a mers de minune. Am calculat cate activitati poti face in cele 45 de minute in care aspiratorul facea curatenie si ne-a iesit pe plus. Poti face mancare, poti merge la shopping ori sa citesti o carte linistita in pat.

Gama iRobot nu cuprinde doar aspiratoarele Roomba 980. Celelalte tipuri, la fel de ingenioase, sunt iRobot Scooba si iRobot Braava. Produsele Roomba se gasesc in variantele Roomba 605+telecomanda, Roomba 616, Roomba 651, Roomba 866 si Roomba 886.

Mai multe informatii despre produsele iRobot gasesti aici

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top