Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Roxana Ciuhulescu, in doliu: „Trebuie sa ne spunem adio, prieten bun”

Roxana Ciuhulescu este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a fost gasit fara suflare.

In varsta de 39 de ani, barbatul care era pilot de meserie, a fost gasit fara viata in cazarma unei unitati din Buzau.

Acesta venise de cateva zile de la unitatea din Otopeni, unde a mers la specializare, iar in acest moment, moartea ofiterului este anchetata de catre procurorii militari.

La auzul vestilor, Roxana Ciuhulescu a vrut sa le transmita prietenilor sai de pe o retea de socializare un mesaj emotionant despre prietenul sau.

Mi-e greu sa scriu, sa exprim durerea asta… Impreuna am trait multe momente frumoase, am zburat, am ras, am facut echipa si acum…si acum trebuie sa ne spunem adio. Aviatia militara ne-a unit si ne-a facut sa vedem altfel lumea, mai frumoasa si mai vesela. Bunul meu camarad Cristian Vasilica a zburat catre cer. Dar asa sunt ei, aviatorii. Ei nu mor, ei decoleaza, dar nu se mai intorc niciodata. Cer senin, prieten bun!”, a scris Roxana despre Cristian Vasilica.

Tragedia a avut loc la Scoala de Aplicatie pentru fortele aeriene din localitatea Bobocu, judetul Buzau. Ofiterul, in varsta de 39 de ani, a fost gasit mort în cazarma unitatii si imediat, la fata locului au sosit mai multe echipaje de criminalisti si procurori militari.

Din primele cercetari, pilotul a fost prezent la raportul de prezenta din aceasta dimineata, insa nimeni nu l-a vazut pana in momentul in care s-a intamplat tragedia.

Corpul neinsufletit al lui Cristian Vasilica a fost transportat imediat la Serviciul de Medicina Legala Buzau, acolo unde va fi efectuata necropsia pentru a fi stabilita cauza mortii.

Procurorii nu exclud o moarte naturala, iar diagnosticul vehiculat este ca ofiterul de aviatie ar fi murit din cauza unui infarct.

Cei care nu l-au cunoscut pe Vasilica din activitatea sa in aer l-au desoperit pe scena, acolo unde barbatul juca in piese de teatru in timpul liber. Aceasta a lasat multa durere in urma sa.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top