Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Balan, revoltata pe Facebook: "In cateva zile voi deveni mamica"

Stiri

Andreea Balan, revoltata pe Facebook: „In cateva zile voi deveni mamica”

Andreea Balan mai are cateva zile pana naste, insa rautatile care apar in presa nu ii dau liniste. Desi ar trebui sa se odihneasca si sa se pregateasca de cel mai important moment din viata ei, cantareata se streseaza si trebuie sa dezminta o serie de informatii care apar in fiecare zi despre ea si sarcina ei.

Andreea Balan: „As aprecia daca nu ai mai inventa povesti despre mine”

„De-a lungul timpului, am realizat ca nu paparazzii sunt „oamenii rai” care ne fac noua, persoanelor publice, viata mai trista. Deseori am stat de vorba cu oamenii „din teren” si mi-au explicat ca ei fac poze/filmari indiferent daca exista un subiect palpitant sau nu, apoi predau pozele la redactie si mai departe niste „domnisoare” stau si se gandesc ce sa inventeze ca niste poze inofensive, care nu arata nimic important, sa poata fi publicate (apoi mai primesc si un salariu pentru asta).

(…), as aprecia daca nu ai mai inventa povesti despre mine si oamenii din viata mea, pedepse imaginare si masini facute cadou.

As aprecia daca te-ai informa din 3 surse (ca eu asa am invatat la facultatea de jurnalism) si nu ai mai scorni minciuni doar ca sa publici niste poze care nu prezinta nimic important. Realitatea este cu totul alta si uneori ma amuz cand citesc minciunile scrise, dar cateodata aberatia trebuie sa se opreasca, nu o poti continua la infinit in articol dupa articol.

In cateva zile voi deveni mamica si nu doresc sa stau sa dezmint toate aberatiile, vreau sa am parte de liniste si tare mi-as dori ca lumea sa-si faca meseria cu deontologie.”, a scris Andreea Balan pe Facebook.

Cantareata va naste in cateva zile. Fetita Andreei Balan, Ella Maya, este in clipa de fata principala preocupare a cuplului pe care il formeaza cu actorul George Burcea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top