Connect with us

Revistateo.ro

Tipuri de oameni care te indispun

Stil de viata

Tipuri de oameni care te indispun

Si tu poti fi considerata o persoana dificila pentru cei din jur, greu de abordat la ora comunicarii. Impenetrabilitatea anumitor persoane are multiple cauze. Unii te vor lasa sa ii descoperi din prima, altii te vor indispune din diferite motive. Cei care ti se par respingator au nevoie in realitate de ajutor.

Inauntrul lor se dau batalii teribile pe care nu le pot scoate la iveala din frica sau de rusine. Iata 3 tipuri de oameni care te vor indispune si pe care ar trebui sa nu ii mai cataloghezi atat de usor:

1. ABRAZIVUL

Acest tip uman a fost descris prima oara in anii ’70 de Harry Levinson, profesor la Facultatea de Medicina a Universitatii Harvard. Acest tip de persoana iti critica toate ideile, ti-o taie din prima, mai pe sleau, manifesta condescendenta fata de tine si trebuie sa ii ceri aprobare in orice lucru minor la care te-ai gandit. De asemenea, se remarca prin eforturi supraomenesti la munca, insa este destul de ursuz.

Interactiunea cu o astfel de persoane iti scade moralul. Singurul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa il contrazici, sa nu il lasi sa iti inspire teama. Cand va observa ca incep sa i se opuna tot mai multe persoane, va avea un soc si va face o reflectie asupra lucrurilor pe care le-a spus si le-a pus in actiune.

2. STRESATUL

Stresatul sta in general multe ore peste program, fara ca cineva sa ii ceara asta. Nu se odihneste suficient si fiecare critica pe care o primeste i se pare un capat de lume. Se panicheaza foarte usor si poate recurge la gesturi emfatice. Incearca sa faca mai multe lucruri in acelasi timp si simte nevoia sa fie liber.

Nevoia sa de a iesi mereu in evidenta te va indispune. Starea lui de neliniste, de lipsa de moral se transmite foarte usor. Tot ce trebuie sa faci este sa eviti sa ii declari razboiul. Nu il provoca sub nicio forma pentru ca cel mai tare il va durea ignorarea. Vazand ca nu va intra in gratiile tale, isi va schimba atitudinea.

3. AGRESIVUL

Niciodata nu il intereseaza parerile tale. Este mult prea concentrat pe ceea ce crede el ca este bine, pe ceea ce asteapta el de la ceilalti. Se infurie foarte usor daca il contrazici intr-o anumita dezbatere si gaseste defecte in tot ceea ce faci.

Trage concluzii pripite deoarece considera ca le stie pe toate. Este clar in ce mod te face sa te simti prost acest om. Nu ii plati cu aceeasi moneda izbucnirile. Daca vei folosi un ton calm si ii vei zambi, chiar si ironica fiind, isi va schimba radical atitudinea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top