Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata sora Biancai Dragusanu. FOTO

Inedit

Cum arata sora Biancai Dragusanu. FOTO

Pe Bianca Dragusanu o stie toata lumea, insa putini o cunosc pe sora ei. Stiai ca indragita vedeta are o sora la fel de frumoasa pe care o cheama Oana?

Oana Dragusanu este adesea model pentru tinutele pe care designerul le creeaza, iar Bianca se mandreste cu ea de fiecare data cand are ocazia. Recent, proaspata mamica a postat cateva fotografii cu Oana imbracand una din rochiile pe care le-a facut: o rochie albastra, de printesa.

„Am uitat cel mai important detaliu…Ea este sora mea…frumoasa mea surioara! love u”, a scris Bianca Dragusanu pe Facebook dupa ce si-a descris rochia.

cum-arata-sora-biancai-dragusanu-foto-1

„Semanati, sunteti superbe. Sa fiti sanatoase in primul rand si fericite! Acum sunteti amandoua in clubul mamicilor!”, a comentat un fan de-al Biancai.

„Frumoasa la fel ca tine!!!! Semanati foarte mult!!!”, suna un alt comentariu. „Cat de frumoasa eeee, pacat ca nu avem un fizic sa stea asa ca pe sora ta superba!”, a mai scris cineva.

28 septembrie, o zi importanta pentru Bianca si Victor

Bianca Dragusanu a nascut prin cezariana in urma cu cateva momente o fetita sanatoasa pe care o va boteza Natalya Sofia. Potrivit CANCAN.ro, Bianca nu s-a simtit foarte bine inainte sa intre in sala de nasteri. Vedeta a fost luata cu scaunul cu rotile din cauza starii sale de sanatate slabe, iar Victor Slav a ramas putin timp in rezerva VIP, dupa care a cedat si a mers sa isi ia ceva dulce. Victor nu a vrut sa plece din spital, asa ca a comandat flori pentru iubita lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top