Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care sa le arunci pentru a atrage fericirea

Stil de viata

Lucrurile pe care trebuie sa le arunci pentru a atrage fericirea

Ai o multime de lucruri in casa pe care nu le-ai folosit de ani de zile si, cu toate acestea, iti este greu sa renunti la ele, chiar daca specialistii iti recomanda sa o faci.

Ei bine, potrivit specialistilor Feng Shui, trei lucruri din casa iti fac mai mult rau decat bine, asa ca trebuie sa faci chiar de astazi ordine printre ele si sa le arunci cat mai departe de casa ta.

Atunci cand simti ca lipseste ceva din viata ta, cand lucrurile merg rau chiar daca nu iti duci lipsa de nimic, s-ar putea ca sa ai energii negative in casa, iar specialistii Feng Shui vin cu solutii pentru a remedia aceasta situatie. Lucrurile pe care trebuie sa le arunci pentru a atrage fericirea sunt si in casa ta.

Folosind regulile Feng Shui, poti atrage energiile pozitive doar aruncand si aducand cateva lucruri indispensabile in casa.

In primul rand, arunca vasele sparte din casa. Fie ca este vorba despre farfurii, cani, pahare sau vaze, renunta la vasele care au crapaturi si opteaza pentru unele noi.

Este strict interzis potrivit specialistilor Fneg Shui sa pastrezi in casa vase sparte. Pe langa faptul ca au un aspect inestetic, te poti rani fara sa vrei si nu atragi decat energii negative fara rost. Fisurile arata o energie negativa.

Fa curatenie chiar de astazi in bucatarie, chiar daca este greu sa renunti la aceste obiecte.

In al doilea rand, scapa de hainele si de imbracamintea veche. Nu are rost sa pastrezi lucruri de ani de zile pe care nu le mai folosesti decat o data la cativa ani sau pe care le uiti in sifonier.

Pe langa faptul ca ocupa spatiu, hainele vechi si incaltamintea atrag energii negative. Fa lucrurile bune cadou prietenilor si scapa de cele uzate si rupte. Scapand de garderoba cea veche, este foarte posibil sa atragi in viata ta evenimente fericite, o relatie noua sau chiar un loc nou de munca.

Al treilea lucru pe care trebuie sa il arunci imediat este reprezentat de florile artificiale. Acestea atrag praful si de multe ori arata ca nuca in perete in locuinta. Inlocuieste-le cu flori proaspete si atrage energia pozitiva cu ele, in dormitor si in celelalte incaperi din casa.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top