Connect with us

Revistateo.ro

Colectia de primavara-vara 2017 Stella McCartney. GALERIE FOTO

Frumusete

Colectia de primavara-vara 2017 Stella McCartney. GALERIE FOTO

Creatoarea de moda britanica Stella McCartney si-a prezentat noua colectie de haine pentru primavara-vara 2017 la Paris Fashion Week. Criticii au apreciat noile sale tinute, insa, desi s-a dorit a fi o colectie ceva mai spectaculoasa, reviste precum Vogue au catalogat-o mai degraba casual decat o colectie de lux.

In noua colectie a Stellei McCartney predomina verdele, albul, dar se remarca pe ici, pe colo, si cate o nuanta de grena. Stella mizeaza in continuare pe tinute asimetrice, supradimensionate ori in partea superioara ori in cea inferioara a corpului, semn ca acest trend nu va muri foarte curand.

Designerul s-a jucat foarte mult si cu mustariul, fiind printre putinele creatoare de moda care stiu sa foloseasca aceasta culoare intr-o estetica placuta. Printre inovatiile pe care le aduce pe piata se numara cateva compleuri cu fermoare interesante si imbinarea elementelor urban style cu cele traditionale sau tribale. Vezi mai jos galeria foto cu ce se poarta anul viitor:

Cine este Stella McCartney

Stella McCartney este fiica lui Paul McCartney (ex-Beatles) si una dintre cele mai apreciate creatoare de moda din lume. Stella poarta numele strabunicelor din partea materna, ambele s-au chemat Stella. In timpul copilariei, McCartney a vizitat mai multe tari impreuna cu parintii ei si grupul pop Wings. In calatoriile sale frecvente, alaturi de Heather, Mary si James (fratii), designerul a deprins pasiunea pentru moda.

Stella s-a interesat de tot ce inseamna design incepand cu varsta de 13 ani, cand a realizat prima ei jacheta. Trei ani mai tarziu, a stat sub umbrela lui Christian Lacroix, unde a lucrat la prima colectie de moda. Si-a perfectionat munca in Savile Row timp de mai multi ani. Este vegetariana convinsa si face parte din putinele creatoare de moda care nu folosesc piele sau blana reale. Sprijina organizatia PETA, care apara drepturile animalelor.

Sursa foto: Vogue Spania

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top