Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Cum reusesc femeile japoneze sa fie mereu suple. Secretul lor a fost dezvaluit

Toata lumea le admira pe femeile japoneze pentru gratia cu care se misca, dar si pentru talia subtire si tenul fara cusur, chiar si la o varsta inaintata.

De zeci de ani, acestea conduc detasat in topul celor mai frumoase femei, care reusesc sa isi pastreze tonusul pana la batranete.

Ei bine, secretul acestora a fost dezvaluit, dupa ani intregi in care nu s-a stiut de ce femeile din Japonia sunt atat de slabe si de sanatoase.

Atunci cand vine vorba despre gastronomie, japonezii beneficiaza de o varietate de alimente, din care nu lipsesc in primul rand pestele, algele marine, legumele proaspete, soia, orezul, fructele si ceaiul verde. Aceste alimente le asigura femeilor nutrientii de care au nevoie, fara a le chinui organismul cu grasimi trans sau saturate si astfel isi mentin ani intregi aceeasi greutate.

In timp ce alte natiuni consuma, in medie, 17 kg de peste pe an de persoana, femeile din Japonia consuma aproximativ 75 de kilograme, iar acest lucru se simte imediat.

Pestele are un continut ridicat de acizi grasi Omega 3, care contribuie activ la longevitatea celor care il consuma. In plus, japonezii au inca un secret. Ei isi detoxifica organismul constant, consumand de 5 ori mai multe legume crucifere (broccoli, varza, varza kale etc) decat celelalte popoare.

Si portiile alimentelor sunt extrem de importante. Daca in Europa strambi din nas cand vezi o farfurie mica, ei bine, in Japonia, femeile aloca mult timp pregatirii preparatelor si aranjarii lor si merg mereu pe principiul “putin si bun”.

Micu dejun este cea mai importanta masa a zilei pentru femeile japoneze, care concuma cantitati importante de orez, ceai verde, peste sau omleta. Aceste alimente le ofera energie pentru intreaga zi si nu mai simt astfel nevoia sa consume prea multe lucruri de-a lungul zilei. De asemenea, nu consuma paine, ci o inlocuiesc cu orez fiert incet.

In plus, femeile japoneze nu sunt foarte pasionate de deserturi, ci prefera sa consume fructe proaspete in schimb, care le satisface nevoie de ceva dulce.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top