Connect with us

Revistateo.ro

Ben Stiller / foto: Hepta

Stiri

Ben Stiller, dezvaluiri dureroase despre cancerul de prostata: ”Se opreste totul, nu stii ce ti se va intampla pe viitor”

Celebrul actor Ben Stiller a facut o confesiune socanta legata de viata sa personala.

Protagonistul din seria ”O noapte la muzeu” a dezvaluit intr-un interviu faptul ca acum doi ani a fost diagnosticat cu cancer la prostata.

”A venit pe neasteptate pentru mine. La inceput, nu am stiut ce se va intampla. Eram pur si simplu speriat. Se opreste absolut totul in viata ta pentru ca nu poti juca intr-un film deoarece nu stii ce ti se va intampla pe viitor”, a spus Ben Stiller pentru The Howard Stern Show.

”Primul lucru pe care l-am facut cand am fost diagnosticat a fost sa intru pe internet si sa incerc sa invat despre boala. Atunci am aflat ca si Robert de Niro a avut aceasta boala si l-am sunat imediat”, a mai spus actorul.

Cei doi au jucat impreuna in seria ”Meet the Parents” ( Un socru de cosmar) si au vorbit despre aceasta boala si despre cum poti scapa de ea.

Din fericire, Ben Stiller s-a vindecat, la doi ani de la aflarea diagnosticului, pe cand avea numai 48 de ani.

”Dupa ce ti se intampla acest lucru, incepi sa privesti altfel viata si sa o apreciezi. La fiecare sase luni merg la analize pentru a fi sigur ca am scapat definitiv de aceasta boala si nu se va mai repeta”, a mai spus Ben Stiller.

Ben Stiller (n. 30 noiembrie 1965) este un actor, comediant, regizor, producator si scenarist american. El este fiul comicilor veterani si actori Jerry Stiller si Anne Meara.

Dupa ce si-a inceput cariera in actorie, Stiller a avut doua emisiuni proprii, amandoua numite The Ben Stiller Show. A inceput sa joace in filme si si-a facut debutul regizoral cu Reality Bites.

De-a lungul carierei sale a scris, aparut in peste 50 de filme printre ele Heavyweights, There’s Something About Mary,Meet the Parents, Zoolander, Dodgeball si Tropic Thunder. In plus, el a avut mai multe aparitii in videoclipuri muzicale, emisiuni de televiziune si filme.

Stiller este un membru al fratiei comediei care actioneaza cotidian cunoscuta sub numele de Frat Pack. Filmele sale au adus mai mult de 2.1 miliarde dolari pe piata interna din Statele Unite ale Americii si Canada), cu o medie de 73 milioane dolari pe film.

De-a lungul carierei sale, el a primit numeroase premii si distinctii, inclusiv un Premiu Emmy, mai multe MTV Movie Awards, si un Premiu Teen Choice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top