Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Are 60 de ani si a fost declarata cea mai sexy bunica din lume. Care este secretul ei

Are 60 de ani si doi copii si doi nepoti, insa acest lucru nu o impiedica sa fie cea  mai sexy bunica din lume.

Yazemeenah Rossi face furori pe retelele de socializare datorita aspectului sau fabulos. La 60 de ani, aceasta nu se sfieste sa de lase fotografiata in costum de baie.

Yazemeenah s-a nascut in Corsica si defileaza  de peste zece ani pe podiumuri, unde are mare succes. Ea a dezvaluit de mai multe ori ca secretul mentinerii tineretii sale este o dieta echilibrata, cateva minute de meditatie zilnic, exercitii fizice si dusurile reci.

Daca aveai impresia ca si-a retusat corpul cu ajutorul operatiilor estetice, Yazemeenah nu a apelat niciodata la aceste artificii, ba mai mult, nici macar nu si-a vospit parul, chiar daca a primit numeroase oferte de la mai multe companii.

La varsta de 10-12 ani, ea a inceput sa albeasca, insa niciodata nu s-a gandit sa isi schimbe look-ul.

Femeia este foarte mandra de ridurile sale si nu se machiaza, iar pentru acest lucru a fost aplaudata de femei din intreaga lume.

Aceasta planuieste ca sa continue sa fie model pana la sfarsitul vietii si sa se bucure de fiecare clipa pe podium si in afara lui.

“Fericirea consta in a te bucura de fiecare zi, mai mult si mai mult. E ca si cum inima mea ar sta sa explodeze de fericire in fiecare zi”, dezvaluia acum cateva luni  Yazemeenah intr-un interviu pentru Daily Mail.

„O sa fiu model pana la sfarsitul vietii mele. Dar nu este despre modelling, ci despre a observa si a fi martor la frumusete, la energie, la energia care ne face sa traim. Pentru mine acest lucru este minunat, viata mea este simpla, locuiesc intr-o casa micuta de oaspeti in Malibu pe care am inchiriat-o, este foarte micuta, insa vad oceanul in fiecare zi, iar acest lucru este luxul meu”,  a mai spus Yazemeenah.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top