Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 1 septembrie 2017. Racii ies în familie

Racii s-au pregatit pentru o iesire in familie, insa in ultimul moment va aparea ceva neprevazut, care le va strica planurile.

Sfatul zilei de 1 septembrie 2017 pentru fiecare zodie

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC
Esti motivat de castigurile financiare, asa faci orice ca sa ai mereu bani in buzunar. Cei din jurul tau vor vea ca esti putin cam egoist si ca nu prea iti pasa de ei. Numarul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ajuti un prieten care nu se simte foarte bine sufleteste, iar acest lucru iti face si tie bine si te gandesti la toate lucrurile rele prin care ai trecut in ultimul timp. Numarul norocos al zilei este 6.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ar fi bine sa renunti la tonul ridicat si sa te temperezi pentru a nu strica relatia cu cei din jurul tau. Dupa certurile in care te-ai implicat in ultimele zile, cere-ti scuze si treci mai departe.

CITESTE SI: Horoscop 1 septembrie 2017. Ce le aduce toamna zodiilor

Cum stai cu dragostea în luna septembrie, în funcție de zodie. Pe cine lovește Cupidon și cine se desparte

SFATUL ZILEI PENTRU RAC
Te-ai pregatit pentru o iesire in familie, insa in ultimul moment va aparea ceva neprevazut, care iti va strica planurile. Nu dispera, caci vei reusi sa rezolvi problema. Numarul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU
Nu te baga in certurile celor din jur si evita sa iti dai cu parerea, caci vei avea mai mult de pierdut decat de castigat. Treci mai departe de cei care se cearta si prefa-te ca nu vezi acest lucru. Numarul norocos al zilei este 5.

SFATUL ZILEI PENTRUFECIOARA

Un musafir nepoftit s-ar putea sa iti strice linistea din casa, insa trateaza lucrurile cu calm. S-ar putea sa ai parte si de ceva probleme prin casa si va trebui sa mergi dupa depanatori. Zambeste, caci se rezolva toate. Numarul norocos al zilei este 8.
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top