Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Paris Jackson, de nerecunoscut! Fiica lui Michael Jackson a uimit pe toata lumea pe plaja

Paris Jackson este o adevarata senzatie oriunde se duce si stie sa socheze la fel ca si regretatul sau tata.

Ajunsa la varsta de 18 ani, fiica mijlocie a lui Michael Jackson a renuntat complet la atitudinea angelica pe care a afisat-o la inmormantarea tatalui sau si este pur si simplu de nerecunoscut.

Dupa mai multe incercari de a se sinucide, dupa ce a fost internata intr-un centru de psihiatrie, Paris Jackson si-a gasit linistea in bratele lui Michael Snoody.


Cei doi au fost surprinsi de catre paparazzii pe o plaja din Puerto Vallarta, Mexic. Paris si iubitul sau s-au bucurat de cateva zile de soare intr-un resort si au facut plaja, apoi au mers la aeroport pentru a prinde cursa inapoi spre casa.

Adolescenta s-a schimbat foarfte mult, si-a taiat parul si s-a vopsit blond, insa un alt aspect a iesit in evidenta in legatura cu ea.

Paris s-a indragostit de tatuaje, iar bratele sale sunt pline de desene permanente. Nici iubitul sau nu se lasa mai prejos, iar parul sau de un roz aprins si tatuajele de pe corp au fost de ajuns pentru ca paparazzii sa ii surprinsa imediat pe plaja.

Fiica lui Michael Jackson a preferat sa se bronzeze cu o pereche de pantaloni scurti, insa a optat pentru un sutien de culoare neagra.

Vedete care si-au prevazut MOARTEA. Iata ce le spuneau apropiatilor


Dupa cateva ore de plaja, cei doi s-au indreptat spre aeroport in mare graba si au facut, parand destul de suparati.

Paris nu a avut o copilarie tocmai usoara: si-a pierdut in mod tragic tatal, iar apoi a suferit o depresie grava. In copilarie, impreuna cu fratii ei, era obligata sa poarte masti pe fata, pentru ca Michael considera ca astfel ii protejeaza de mass-media. Katherine, mama artistului, a decis sa indeparteze mastile de pe fetele nepotilor ei, Prince, Paris si Blanket dupa moartea fiului ei, din iunie 2009.

Paris Jackson a trecut prin clipe grele dupa moartea tatalui, mai ales ca era chemata frecvent sa depuna marturie in procesul legat de uciderea tatalui sau si a incercat sa se sinucida. La putin timp dupa acest eveniment, Paris Jackson a fost internata intr-o clinica de reabilitare unde a petrecut cateva luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top