Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 7 octombrie 2016

Leii se afla in centrul atentiei, iar acest lucru le convine de minune. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te afli in impas si nu stii pe ce drum sa o apuci. Ia o pauza si gandeste-te bine ce decizii sa iei, caci de acestea depinde reusita proiectului pe care l-ai inceput anul aceasta. Numarul norocos al zilei este 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Toate planurile iti sunt date peste cap si nu stii cum sa reactionezi. Tot ce ai construit in ultimele luni va fi distrus, iar acest lucru te va face sa iti pui multe semne de intrebare si sa te destabilizeze. Ai incredere, caci se va rezolva totul in perioada urmatoare. Numarul norocos al zilei este 6.

 

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Renunta la pretentiile pe care le ai de la ceilalti si bucura-te de ffiecare sfat marunt care ti se da astazi. O informatie aparent minora care soseste astazi are pentru tine conotatii speciale. Numarul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Generezi dispute, iar acest lucru se vede si in jurul tau. Acest lucru s-ar putea sa nu le fie pe plac sefilor, asa ca trebuie sa te temperezi putin si sa te calmezi. Numarul norocos al zilei este 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Zilele acestea te afli in centrul atentiei, iar acest lucru nu poate decat sa te bucure, caci te simti ca pestele in apa in aceste situatii. Pot aparea si motive de petrecere, pe care nu vei vrea sa le ratezi. Impartaseste bucuria cu ceilalti. Numarul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai cunoscut pe cineva si acum totul evolueaza spre bucurie si fericire alaturi de el. Merita sa te implici, caci ar putea fi persoana care este sufletul tau pereche. Numarul norocos al zilei este 6.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top