Connect with us

Revistateo.ro

Un prezentator de la Fox News a transmis un mesaj sumbru, in direct: "Sunteti morti"

Stiri

Un prezentator de la Fox News a transmis un mesaj sumbru, in direct: „Sunteti morti”

Uraganul Matthew a provocat minimum 340 de morti pana la aceasta ora, iar unele televiziuni de stiri din America trateaza subiectul intr-un mod macabru. Gafa pe care a facut-o un prezentator de la Fox News e greu de inteles in aceste momente, iar sute de mii de utilizatori Twitter si Facebook l-au taxat.

Shepard Smith i-a avertizat pe locuitorii din Florida ca uraganul se apropie de statul lor, iar tragedia este iminenta. Nimic falsa, insa, Smith a exagerat cand a facut anuntul: „Dumneavoastra si toate cunostintele dumneavoastra ati murit”.

„Si copiii vostri vor muri”

Uraganul Matthew a lovit Insulele Caraibe, iar fluxul de apa si vantul puternic au ajuns si pe orasele costiere din estul Americii. „Toti veti muri, pentru ca nu se poate supravietui din asta. E imposibil sa mai traiti, trebuie sa aveti foarte mult noroc”. Acesta a mers mai departe cu mesajul si a adaugat: ‘Si copiii vostri vor muri”.

Multi i-au gasit scuze sustinand ca este singurul mod in care cetatenii americani pot asculta de indemnurile autoritatilor de a nu iesi din casa. Altii, in schimb, sustin ca persoanele cardiace pot avea complicatii in fata unui avertisment atat de socant.

Vezi mai jos videoclipul care s-a viralizat in ultimele ore pe Internet:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top