Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Andreea Balan, emotii uriase: ”Abia astept”

Andreea Balan are emotii uriase, caci mai are foarte putin pana cand isi va tine in brate fetita pe care o va numi Ella.

Artista si cu iubitul ei, George Burcea, asteapta cu nerabdare sa o cunoasca pe fetita, iar astazi are loc un moment important pentru ea.

Andreea a mers pentru prima ultima data la filmarile emisiunii in care este jurat si le-a transmis si prietenilor sai de pe o retea de socializare acest lucru:

“Ultima filmare inainte sa vina Ella. In patru zile o voi tine in brate. Abia astept”, a scris Andreea in dreptul fotografiei in care se poate vedea cat de mult i-au crescut burtica, dar si bustul.

”Vai, da’ cat de frumoasa esti! Schimbarea de look e geniala! Ador albastrul, dar revenirea la blond te prinde! Chiar risti sa nasti in platoul emisiunii, dar nu comentez. Sunt sigur ca esti o mamica suficient de matura si de responsabila incat sa stii ce-i mai bine pentru tine si fetita ta”, i-au transmis prietenii Andreei.

Andreea Balan / foto: Facebook

Andreea Balan / foto: Facebook

De cateva saptamani, Andreea Balan a renuntat la concerte si sa mai urce pe scena si s-a plans ca in ultima perioada a avut probleme cu spatele si ca sta mai mult in pat.

Obisnuita sa fie mereu activa, Andreea a decis sa fie prezenta la filmarile emisiunii pana in ultimele zile inainte sa nasca, iar pe 1 noiembrie are deja urmatorul concert programat.

Desi isi anuntase prezenta la un eveniment muzical desfasurat in luna septembrie, medicul a sfatuit-o pe Andreea sa se odihneasca mai mult.

Numele fetitei a fost ales cu grija de catre Andreea si partenerul sau, iar acesta are o semnificatie deosebita:

„Numele ei inseamna torta, lumina puternica si exact asta reprezinta pentru mine, ma motiveaza si ma umple de magie si lumina”, a scris Andreea Balan pe contul ei de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top