Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sean Penn a dat-o uitarii pe Charlize Theron. Iubita sa este mai tanara cu 30 de ani

Dupa ce s-a despartit de Charlize Theron, cu care fanii il vedeau alaturi pentru toata viata, Sean Penn a facut o miscare indrazneata, iar acest lucru este comentat in intreaga lume.

Celebrul actor, in varsta de 56 de ani, are o partenera de doar 24 de ani. Cei doi au fost surprinsi la plaja, in timp ce actorul o saruta cu foc pe Leila, tanara care ar putea sa ii fie lejer fiica.

Aceasta este fiica actorului Vincent D’Onofrio, cunoscut mai ales din serialul ”Law And Order: Criminal Intent”.

Cei doi au fost surprinsi de catre paparazzii in apa, sarutandu-se si neputandu-si lua mainile unul de pe celalalt, in timp ce se aflau in Hawaii.

Ce este cu adevarat inedit din aceasta poveste de dragoste inceputa de curand este faptul ca intre Sean Penn si Vincent D’Onofrio este o diferenta de numai un an.

Leila isi doreste sa devina la fel de cunoscuta ca si tatal sau si participa intens la castinguri pentru e obtine un tol bun intr-o productie importanta.

Cand toata lumea astepta ca Sean Penn si Charlize Theron sa faca marele pas si sa se casatoreasca, cei doi s-au despartit din senin, fara prea multe informatii despre despartire.

Sean Penn cu iubita / foto: Splash

Sean Penn cu iubita / foto: Splash


Pe cei doi ii lega o prietenie veche de 18 ani si acum trei ani au surprins pe toata lumea atunci cand au recunoscut ca formeaza un cuplu. Charlize si Sean au participat la numeroase evenimente impreuna, au facut exces de gesturi tandre, asa ca era asteptata si nunta, care nu s-a mai intamplat.

Cei doi isi doreau un copil imediat dupa nunta, insa despre Sean Penn au inceput sa circule mai multe zvonuri de infidelitate.

Sean Penn a inceput sa joace in filme in anul 1974, atunci cand a aparut pentru putin timp in ”Little House on the Prairie ”, apoi a cunoscut succesul in productiile Dead Man Walking, ”State of Grace” sau ”I Am Sam”.

Sean Penn s-a casatorit cu Madonna de ziua artistei, in 1985 si su divortat in 1987. Dupa acest moment, actorul s-a casatorit cu Robin Wright, cu care are doi copii si de care s-a despartit in anul 2010.

La trei ani de la acest eveniment, Penn s-a cuplat cu Charlize Theron, iar in iunie 2015, cei doi s-au despartit.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top