Connect with us

Revistateo.ro

Andra a transmis un mesaj de felicitare inedit pentru proaspata mamica Andreea Balan

Stiri

Andra a transmis un mesaj de felicitare inedit pentru proaspata mamica Andreea Balan

Vestea ca Andreea Balan a nascut a ajuns si la urechile soatiei lui Catalin Maruata. Andra si-a felicitat colega de breasla, prin intermediul contului sau de socializare.

„Azi a nascut una din prietenele si colegele mele de breasla, Andreea Balan. Ne cunoastem de mici, de cand aveam concerte si mergeam inca si la scoala. Am avut copilarii iesite din comun si nu-mi vine sa cred ca acum suntem amandoua mame!

Ii urez bun venit in clubul nostru, stiu ca va iubi fiecare clipa petrecuta cu bebelusul ei si va fi o mama foarte buna. Iubirea de mama schimba tot! ❤️”, este mesajul postat de Andra Maruta pe Facebook.

Andreea Balan a adus pe lume o fetiata, pe nume Ella, în cursul zilei de duminica. Micuta a venit pe lume cu o zi mai devreme decat era anunatata si a primit nota zece la nastere.
„Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea”, a scris Andreea Balan pe pagina sa de Facebook.

Andreea Balan si Andra sunt doua dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica usoara din Romania. Andreea Balan a facut parte din trupa Andre, unde a avut-o colega pe Andreea Antonescu.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top