Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Bălan, reacție neașteptată după ce a aflat că fostul ei iubit, Keo, va deveni tată.

Stiri

Decizie radicala luata de Andreea Balan, dupa ce a nascut. Nici o alta vedeta nu a mai facut asta

Andreea Balan traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale, dupa ce a devenit mama unei fetite sanatoase, pe care a numit-o Ella Maya.

Artista si iubitul ei, George Burcea, a asteaptat cu nerabdare sa ajunga acasa impreuna cu comoara lor, insa vedeta nu si-a uitat nici fanii, cu care are o legatura mai mult decat speciala.

Venirea pe lume a fetiei i-a facut curiosi pe multi fani de-ai sai, care si-ar dori sa vada o fotografie impreuna cu Ella, insa Andreea a luat o decizie radicala, pe care a anuntat-o astazi.

Andra a transmis un mesaj de felicitare inedit pentru proaspata mamica Andreea Balan

O fana a rugat-o pe Andreea sa puna pe reteaua de socializare o fotografie cu micuta.

“Va pup pe amandoua.pune te rog o poza cu micuta,stiu ca ai spus ca nu vrei sa apara in presa nicio poza cu ea,dar cred ca toata lumea vrea sa o vada”, i-a scris aceasta, iar Andreea i-a dat un raspuns transant.

“Nu doresc sa apara decat mici detalii, atat. O voi proteja si nu o voi expune”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare, iar multi i-au inteles decizia.

In luna mai a anului 2016, Andreea anuntat ca este insarcinata, iar de ziua sa a facut anuntul ca asteapta o fetita.

Andreea Balan a adus pe lume o fetata, pe nume Ella, în cursul zilei de duminica. Micuta a venit pe lume cu o zi mai devreme decat era anuntata si a primit nota zece la nastere.

„Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea”, a scris Andreea Balan pe pagina sa de Facebook.

De cateva saptamani, Andreea Balan a renuntat la concerte si sa mai urce pe scena si s-a plans ca in ultima perioada a avut probleme cu spatele si ca sta mai mult in pat.

Obisnuita sa fie mereu activa, Andreea a decis sa fie prezenta la filmarile emisiunii pana in ultimele zile inainte sa nasca.

Numele fetitei a fost ales cu grija de catre Andreea si partenerul sau, iar acesta are o semnificatie deosebita:

„Numele ei inseamna torta, lumina puternica si exact asta reprezinta pentru mine, ma motiveaza si ma umple de magie si lumina”, a scris Andreea Balan pe contul ei de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top