Connect with us

Revistateo.ro

Se lanseaza Facebook for Work

Stiri

Se lanseaza Facebook for Work

Cea mai populara retea de socializare din lume vine cu o veste nemaipomenita, dupa 20 de luni de testare. Facebook for Work sau Workplace vine in sprijinul tuturor acelora care vor un micro-Facebook pentru afacerile lor.

Compania pune la dispozitie companiilor sansa de a pune bazele unei retele de socializare doar intre angajati. In perioada de 20 de luni de testare, peste 1.000 de companii s-au bucurat de functiile Facebook pentru serviciu si au contribuit la imbunatatirea produsului final. Workplace devine concurent direct pentru Yammer, Chatter, Hipchat si Slack, noteaza Ziarul Financiar, care citeaza Go4it.ro.

Practic, fiecare firma isi va putea crea propria comunitate virtuala, utilizata doar pentru angajati. Acest mini-Facebook creat pentru companii este prevazut cu flux de stiri, acces la grupuri, pictograme emoji in mesaje, dar si cu accesul la functia Livestream, traduceri automate si comunicare live.

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume. Site-ul a fost creat de Mark Zuckerberg in anul 2004 si a devenit cel mai popular mijloc de comunicare, inlocuind in cativa ani Messengerul clasic al celor de la Yahoo. Facebook a fost creat initial la Harvard, SUA, si era o retea de socializare cu circuit inchis pentru studentii acestei universitati.

Numai in anul 2010, Facebook a inregistrat un profit net de 355 de milioane de dolari, iar cu trecerea anilor si-a tot actualizat setarile. Astazi, de pilda, utilizatorii pot face live-uri cu ajutorul smartphone-urilor sau isi pot pune la avatar un clip video care ruleaza cateva secunde. Facebook a devenit totodata un mijloc de mobilizare pentru societatea civila, evenimentul cunoscut ca „primavara araba”, care a culminat cu schimbarea dictatorilor mai multor tari din Orientul Mijlociu a pornit pe acest site.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top