Connect with us

Revistateo.ro

Pudra pentru bebelusi / foto: Shutterstock

Frumusete

Scapa de parul gras si de petele de ulei cu pudra pentru bebelusi

Daca esti pasionata de make-up si de frumusete, atunci stii cu siguranta cat de scumpe sunt produsele de calitate pe care ti le doresti si in trusa ta.

Daca iti doresti sa economisesti multi bani si in acelasi timp sa arati fabulos, poti incerca un truc pe care eu il folosesc de ani de zile.

Niciodata nu imi lipseste din casa pudra de bebelusi, iar dupa ce i-am aflat intrebuintarile multiple, am tot timpul grija sa o am in geanta si la birou, caci m-a scapat de multe ori de clipe neplacute.

Iata cateva intrebuintari pe care ar trebui sa le cunosti si tu despre pudra pentru bebelusi:

1. Daca vrei sa ai gene mai voluminoase, incearca pudra de bebelusi. Aplica primul strat de mascara si aplica putina pudra pe gene cu ajutorul unui betisor de urechi. Urmatorul pas este sa dai inca un strat de mascara, iar toata lumea va crede ca ai gene false. Efectul este unul garantat, iar multa lume te va complimenta.

2. Daca lantisorul pe care porti la gat s-au innodat si nu stii cum sa il desfaci in numai cateva secunde, incearca tot pudra de bebelusi. Presata putina pudra de talc pe zonele innodate ale colierului, apoi freaca usor nodurile intre degetul mare si celelalte degete, iar lantisorul se va desfaca fara efort.

Cum elimini petele de grăsime de pe haine

3. Toate femeile cu parul lung au trecut macar o data printr-o situatie in care nu au timp sa isi spele parul si au apelat la samponul uscat. Daca nu ai acasa sampon uscat si vrei sa elimini excesul de sebum de pe scalp, incearca putina pudra de bebelusi.

Presara pudra de par la radacini, maseaza usor cu degetele si apoi elimina cu ajutorul unui pieptene cantitatea in axces. Va parea ca abia ti-ai spalat parul.

4. Petele de ulei de pe haine sunt extrem de greu de indepartat, iar cine a trecut prin asa ceva stie despre ce vorbesc. Ca sa scapi de ele, apeleaza cu incredere la pudra pentru bebelusi. Aplica niste pudra pe ambele parti ale tesaturii murdare, insista pe zona cu ulei si tamponeaza usor, iar apoi lasa sa stea cel putin o ora. In acest timp, pudra de talc va absorbi uleiul. Pune haina la spalat in mod obisnuit.

5. Pastreaza hainele de piele mereu stralucitoare, ca si cum abia le-ai cumparat. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici putina pudra pentru bebelusi pe haina din piele si sa o freci cu o carpa moale.

6. Dupa cateva zile, asternuturile nu mai sunt la fel de curate si daca nu vrei sa le speli imediat, presara putina pudra de talc pe ele, iar somnul tau va fi unul mult mai linistit.

7. Scapa de mirosul de urina al animalelor de casa cu pudra pentru bebelusi. Presara pe zona murdara si lasa timp de o ora, apoi aspira.

2 Comments

2 Comments

  1. Maria

    2017-08-24T11:29:55+03:00 at 2017-08-24T11:29:55+03:00

    Salut,
    Foarte frumos articolul, tot cee ce scrie in el este adevarat si util.
    Dar, cu parere de rau trebuie sa intervin si sa spun ca acest produs trebuie folosit cu prudenta sau mai bine spus trebuie inlaturat din rutina noastra zilnica. Sunt foarte multe articole care explica si aduc dovezi despre cat este de nociva aceasta pudra de talc. Talcul a fost relationat direct cu forme de cancer genital la femei, ajuns in corp produce iritatie si neplaceri.
    Este adevarat, este utila pudra de talc, efectele ei sunt WOW, dar hai sa alegem varianta mai sanatoasa pentru noi chiar daca implica mai multa munca si mai mult timp. Spalati parul, este varianta cea mai buna pentru a va simti curate, spalati asternuturile, nu folositi pudra de talc in apropiera ochilor, fragmentele ajunse in sacul conjunctival migreaza in structura ochilui si daca nu pot fi eliminate vor produce iritatie locala, patologie chistica, poate chiar tumorala. Haideti sa intelegem ca nu exista lucruri doar cu efecte pozitive si cercetati orice informatie pe care o primiti. Dn pacate faptul ca acest produs este destinat bebelusilor ( total gresit, nu as recomanda nimanui sa aplice pudra de talc pe pielea bebelusului!!!) nu inseamna ca este inofensiv. Cautati putin pe internet si va va ajuta sa vedeti cu alti ochi astefel de produse. Indiferent de beneficiu, riscul la care va supuneti voi sau bebelusul vostru este mult prea mare.
    Sfatul meu este sa gasiti alte variante care nu implica pudra de talc!

  2. DIDINA

    2019-08-08T12:26:45+03:00 at 2019-08-08T12:26:45+03:00

    Bună ziua! Mama este internată din 01.08 și nu e apă caldă în spital! Mă gândeam să folosesc pudră de bebe,credeți că e riscant?? Mentionez are 85 ani! Multumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top