Connect with us

Revistateo.ro

Adela Popescu, in lacrimi: "Mi-as dori sa pot sa am cu fiul meu o relatie la fel de frumoasa"

Stiri

Adela Popescu, in lacrimi: „Mi-as dori sa pot sa am cu fiul meu o relatie la fel de frumoasa”

Adela Popescu a trait momente emotionante, in direct, la televizor. Indragita cantareata si actrita de telenovele i-a cantat o melodie mamei sale, a carei zi de nastere este astazi. Si-a amintit de relatia frumoasa pe care a construit-o cu mama sa si a inceput sa planga.

Adela stie ce inseamna sa fii mama, cat efort trebuie sa depui si cat suflet pentru ca puiul tau sa se simta bine. Nu e usor sa construiesti o relatie armonioasa intre parinti si copii, iar Adela stie foarte bine asta. „Am devenit si eu mama, inteleg ce inseamna. Mi-as dori sa pot sa am si eu cu fiul meu o relatie la fel de frumoasa”, a declarat vedeta la un post de televiziune in aceasta dimineata.

11 iunie este cea mai importanta zi pentru Adela Popescu, insa vedeta nu poate uita nici de 12 octombrie, cand este ziua mamei sale. Pe 11 iunie, vedeta a adus pe lume un baietel sanatos, de nota 10, pe nume Alexandru. Fiul Adelei si al lui Radu Valcan se bucura de toata atentia parintilor si este cea mai de pret comoara a acestora.

Radu Valcan a ales numele bebelusului

„Numele pe care l-am ales a fost o dorinta a tatalui lui. Pe baietel il cheama Alexandru Valcan. E un nume care ii place lui foarte mult, i-a placut dintotdeauna, este si un nume de sfant. E un nume necautat, adica nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, in acelasi timp, are o semnificatie aparte”, a declarat vedeta imediat dupa ce a nascut, scrie ziarul Click.

Adela Popescu este una din cele mai apreciate cantarete si actrite din Romania. A devenit cunoscuta datorita rolurilor din telenovelele „Numai iubirea” si „Lacrimi de iubire”, unde a jucat alaturi de Dan Bordeianu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top