Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Fotografia care a impresionat intreaga lume. Ce se ascunde in spatele ei

Parintii isi doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor, iar atunci cand este nevoie sa treaca si prin foc pentru ei, o fac fara ezitare.

Povestea unui tatic si a fetitei sale in varsta de trei ani face inconjurul lumii, iar multi dintre cei care au citit povestea au plans.

Wu Ningxi, in varsta de numai trei ani, a scapat cu rani minore dintr-un accident oribil, iar totul datorita tatalui sau.

Barbatul a reusit in ultimul moment sa stea precum un scut in fata unui zid din ciment din China de Est, in zona Wenzhou.

Cel putin 22 de persoane au murit, inclusiv tatal sau dedicat, iar mama fetitei a fost gasita, la randul sau, in zona in care cladirea rezidentiala s-a prabusit.

La 12 ore de la prabusirea cladirii, fetita a fost gasita in siguranta si a fost ultima dintre cei sase oameni care au supravietuit.

Pentru ca timpul era in defavoarea lor, salvatorii au facut tot posibilul sa dea molozul la o parte si sa sape adanc pentru a-i gasi pe supravietuitori.

In acest moment, nu este foarte sigur cate persoane se aflau in cladire atunci cand s-a prabusit, insa operatiunile salvatorilor continua.

„Copilul a fost capabil sa supravietuiasca datorita tatalui sau, care a protejat-o si a stat ca un scut pentru el”, a spus un salvator unei publicatii locale.

Fotografiile de la fata locului, in care numeroase persoane cauta cu infrigurare supravietuitori a emotionat pe toata lumea, iar momentul in care micuta este scoasa a fost un moment greu de privit pentru multi, deoarece fetita a ramas orfana de ambii parinti, iar acum este mult prea mica pentru a intelege ce s-a intamplat si cum tatal sau si-a dat viata pentru ea.

Din primele date, cladirea s-a prabusit la primele ore ale diminetii din cauza calitatii scazute a materialelor folosite, iar in interior locuiau persoane extrem de sarace, majoritatea dintre ei muncitori.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top