Connect with us

Revistateo.ro

Paris Fashion Week - Colectia Chanel vara 2017

Frumusete

Paris Fashion Week – Colectia Chanel vara 2017

Coridoarele din Grand Palais, Paris, contemplau asurzite langa laptopuri si posete aruncate peste scaune in stanga si in dreapta.

Parea ca nimeni nu se pregatea pentru prezentarea colectiei Chanel pentru vara 2017, pana cand, in jurul orei 12, totul a revenit la normal. Sau, sa zicem, normalul unei prezentari de moda: s-a facut forfota in doar cateva secunde, dupa ce au aparut cameramanii, make-up artistii. Modelele au venit la final, ca de obicei, insa stateau ascunse in vestiare.

Karl Lagerfeld, prezent la eveniment, vorbea cu reporterii despre tendinta „tehnologiei intime”, imbinarea tehnologiei moderne cu hainele, a utilului cu placutul. Insa declaratiile lui Lagerfeld au fost eclipsate de tinutele pline de sclipici, dar futuriste in acelasi timp. Hainele prezentate de Chanel reprezinta un concept nemaivazut pana acum. Exista elemente trashy, insa nu lipsesc nici tricotajele sau accesoriile inteligente, tot mai la moda in ultima perioada.

Asadar, viitorul este tehnologic, chiar si in cazul tinutelor casual. Iata mai jos colectia de vara a casei de moda Chanel:

Chanel este cea mai cunoscuta casa de moda din Franta. Coco Chanel, numele din spatele acestui brand, a reusit sa realizeze haine practice, a inventat mica rochie neagra si jachete care si astazi poarta amprenta sa.

A creat jerseul din lana, confortabil si usor de purtat, elegant in acelasi timp. Numele real al lui Chanel este Gabrielle Bonheur Chanel. Creatoarea de moda a fost pasionata inca din copilarie de frumos. Aceasta este cunoscuta si datorita parfumului Chanel No. 5.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top