Connect with us

Revistateo.ro

Marele secret al Madalinei Manole. Nimeni nu si-a dat seama de asta cand traia

Star

Marele secret al Madalinei Manole. Nimeni nu si-a dat seama de asta cand traia

14 iulie 2010. O data pe care lumea artistilor nu o va uita niciodata. O data din care nimic nu mai e la fel. Madalina ne lipseste, iar lucrurl care indigna cel mai tare este ca durerea ei era publica. Toate piesele ei vorbeau despre suferinta prin care trecea. O suferinta muta, dar vocala in acelasi timp.

In ultimii 6 ani, s-au tot cautat cauzele sinuciderii cantaretei. De ce a luat Furadan? De ce a vrut sa ne paraseasca din moment ce in viata ei parea ca totul sa functioneze? Tocmai de asta.

Nu a functionat nimic in viata ei din clipa in care s-a despartit de Serban Georgescu, omul pe care l-a iubit cel mai mult, omul care i-a garantata succesul. Cel mai mare secret al cantaretei se ascunde chiar in melodia „Suflet gol”, o piesa in care artista isi plange durerea.
Analizate, versurile piesei vorbesc tocmai de drama pe care o traia Madalina Manole. Desi si-a refacut viata, crezand ca are totul, a pierdut.

„Cand pierzi tot ce ai avut, uiti si cine stie/ Nu poate nimeni sa te ajute (…) Stai in casa si plangi, esti a nimanui/ Din orgoliu nu-i vei spune ca a lasat in urma lui” un suflet gol. Versurile sunt mai mult decat graitoare, iar apropiatii Madalinei si colegii de breasla puteau sa isi dea seama de suferinta pe care o traia artista.

Omul care i-a descoperit secretul

Cariera Madalinei Manole a cunoscut un declin dupa despartirea de Serban Georgescu. Poate ca singurul om care putea intui ce o macina pe Madalina era profesorul Sorin Danciu, apropiat al sotilor Madalina Manole si Serban Georgescu: „I-am spus in repetate randuri ca daca se desparte de Serban nu mai are succes.

El a creat brand-ul „Fata cu parul de foc“ si fara el lucrurile vor fi altfel. Se pare ca am avut dreptate. Atunci cand un compozitor pune tot sufletul intr-un artist, lucrurile devin legendare.

Ei au fost facuti unul pentru altul. inainte de divort el era foarte suparat ca nu se mai inteleg si m-a rugat sa discut cu ea, poate o determin sa se razgandeasca. Am discutat intr-o camera de hotel de la Podul 4 si am incercat s-o fac sa-si schimbe optiunea. Fara succes, insa”, a declarat Danciu pentru ziarul Adevarul anul acesta, la 6 ani de la moartea cantaretei.

Asadar, marele secret al Madalinei Manole era faptul ca niciodata nu s-a impacat cu noua ei viata, cu disparitia din viata ei a lui Serban Georgescu, om care o proteja si a facut-o cunoscuta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top