Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Lucian Bute, apel emotionant dupa un accident grav de masina: ”Se lupta pentru viata lui”

Lucian Bute trece prin clipe cumplite. Un bun prieten de-al sau se zbate intre viata si moarte, iar marele pugilist roman le-a transmis cateva cuvinte emotionante prietenilor sai.

Bute le-a transmis celor care ii urmaresc postarile de pe Facebook faptul ca prietenul sau a fost victima unui accident grav de masina, iar acum se lupta pentru viata lui. Acesta i-a rugat pe toti sa se roage pentru sanatatea prietenului:

„Un om care a fost mereu in coltul meu si este o veriga importanta in echipa mea a fost ieri victima unui accident grav de masina iar acum se lupta pentru viata lui pe patul unui spital din Vermont, SUA. Va rog sa va rugati pentru sanatatea lui. Un cutman si o persoana extraordinara. Lupta Bob Miller si Doamne ajuta sa te intorci sanatos la familie!”, a scris Lucian Bute pe pagina sa de socializare.

Prietenii sunt alaturi de pugilist si i-au transmis ca se vor ruga pentru sanatatea lui Bob Miller, pentru a se insanatosi.

Lucian Bote si Bob Miller / foto: Facebook

Lucian Bote si Bob Miller / foto: Facebook

Lucian Bute (n. 28 februarie 1980) este un pugilist roman ce detine centura NABF la categoria semigrea si care a fost campionul mondial IBF la supermijlocie timp de aproape 5 ani, perioada in care si-a aparat titlul de 9 ori. Este originar din satul Pechea, judetul Galati, nascandu-se acolo la fel ca verisoara sa Steluta Luca.

In anul 2003, a devenit boxer profesionist, semnand un contract cu clubul canadian Interbox. Locuieste in orasul Montréal, dobandind si cetatenia canadiana in 2012. Are in palmares 32 de victorii din 36 de meciuri, dintre care 25 prin KO, fiind antrenat de Freddie Roach.

1 Comment

1 Comment

  1. Rares

    2016-10-17T17:13:56+03:00 at 2016-10-17T17:13:56+03:00

    Lucian Bute este un fost pugilist dopat👎a pacalit sportul cu manusi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top