Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Serban de la Animal X a ajuns de urgenta la spital: „Medicii ne-au recomandat sa ne internam imediat”

Serban Copot a petrecut weekend-ul la spital, alaturi de fiul sau mai mare, Tedi. In loc sa se bucure de un sfarsit de saptamana linistit, membrul formatiei Animal X a ajuns la spital.

Baietelul sau cel mare a fost diagnosticat cu enterocolita, o boala pe care a luat-o de la gradinita pe care o frecventeaza. Cel mai probabil, baietelul a contractat virusul de la colegii sai de gradinita.

Serban le-a transmis parintilor care isi trimit copiii bolnavi ca nu este bine ceea ce fac, pentru ca ar putea sa ii imbolnaveasca si pe ceilalti copii din colectivitate.

Grija cea mai mare a lui Serban de la Animal X a fost ca baietelul in varsta de sase luni sa ia boala de la fratele sau.

„In noaptea de joi spre vineri, Tedi a avut reprize violente de voma. Saracul vomita chiar si in timp ce dormea. Dimineata ne-am dus de urgenta la spital, iar medicii ne-au recomandat sa ne internam imediat, mai ales ca s-ar putea imbolnavi si fratele lui mai mic. Am dormit alaturi de el zilele acestea in rezervă. Tedi este un baiat foarte curajos, nu a plans deloc atunci cand i s-a pus branula si i s-a luat sange. Am stat internati, ne-am adus carti de colorat si de citit pentru a trece timpul cât mai usor”, le-a dezvaluit Serban prietenilor sai.

Acesta le-a cerut parerea prietenilor sai despre cei care isi trimit la gradinita copiii bolnavi.

„Aveti grija de puii vostri pentru ca nu este deloc placut. Daca observati simptome, mergeti imediat la doctor. Stati in legatura cu medicul pediatru, vorbiti cu el si, daca este cazul, mergeti si va internati alaturi de copii”, le-a declarat Serban prietenilor sai.

Serban Copot a devenit cunoscutr datorita formatiei Animal X, infiintata in anul 1999. Trupa a lansat opt albume de studio si nenumarate hit-uri, printre care: „N-am crezut”, „Pentru ea”, „Mai mult ca oricand”, „Sa pot ierta”, „Baieti derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vant”.

Serban s-a nascut la Constanta, are 35 de ani, iar anul acesta a devenit tata pentru a doua oara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top