Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Si-a dorit sa scape de riduri si a incercat injectii cu botox. Fata i-a fost desfigurata

O femeie in varsta de 54 de ani a vrut sa opreasca semnele trecerii timpului de pe chipul ei, iar ce a primit in schimb a socat-o.

Carol Bryan are 54 de ani si a lucrat ani intregi in industria estetica, asa ca si-a spus ca ar merita sa incerce sa faca o schimbare la nivelul chipului sau si sa foloseasca niste injectii care sa ii umple ridurile.

Incepand cu varsta de 30 de ani, Carol a inceput sa foloseasca botox pentru liniile dintre ochi.

Pana la varsta de 47 de ani, totul a fost in regula, iar chipul lui Carol parea mereu proaspat si fara riduri. Atunci, medicul sau i-a spus ca ar trebui sa incerce si alte zone pentru a umple ridurile, asa ca a acceptat, fara sa ezite.

Urmatorul moment in cabinetul estetic a fost sa isi umple ridurile de pe frunte si pe cele de pe obraji.

Fara sa isi dea seama, injectiile folosite, una care continea silicon si botox, iar cealalta botox, i-au fost injectate in niste zone in care nu ar fi trebuit.

Imediat dupa acest moment, i-au aparut umflaturi si vanatai, efecte secundare tipic, insa nu a fost alarmata. La trei luni dupa proceduri, a fost ingrozita de modul in care arata. Fata a inceput sa i se umfle, desi i s-au administrat alte tratamente.

Modul in care chipul i-a fost distrus i-a afectat viata sociala si timp de trei ani a stat in casa, fara sa tina legatura cu nimeni, nici macar cu familia.

Carol si-a spalat parul, si l-a periat si si-a spalat fata in acest timp fara sa se uite in oglinda. Atunci cand era obligata sa iasa, Carol era nevoita sa poarte o palarie, o esarfa si ochelari de soare, pentru ca lumea sa nu se sperie de aspectul ei.

Femeia a inceput sa citeasca rugaciuni si sa se roage ca operatiile de reconstructie sa ii salveze chipul.

Gandul ca nu va mai putea iesi vreodata afara fara a se deghiza si ca era un fel de paria a facut-o sa intre in depresie si nu a stiut cum va continua sa traiasca in aceasta maniera.

Fiica ei in varsta de 21 de ani i-a fost aproape, iar sfatul sau i-a salvat viata.

Carol Bryan / foto: Facebook

Carol Bryan / foto: Facebook

„Mama, nu este in regula. Nu o sa fie mai bine. Este o catastrofa si nu poti sa te faci bine de una singura”.

Carol a inceput sa le scrie spitalelor care ar putea sa o ajute, iar unul dintre ele s-a oferit sa ii rezolve problema.

Dupa mai multe operatii, chipul lui Carol a inceput sa isi revina si sa arate precum era inainte de operatii.

Acum, femeia vrea sa le arate tuturor ce se poate intampla atunci cand nu stii totul despre o anumita procedura si la ce se poate ajunge. Carol trage un semnal de alarma tuturor femeilor care vor sa incerce sa para mai tinere decat sunt in realitate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top