Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

A vrut sa fie cea mai grasa femeie din lume, insa dragostea a facut-o sa renunte. Cum arata femeia care cantarea 323 de kilograme

Dupa ce si-am propus sa fie cea mai grasa femeie din lume si a ajuns sa cantareasca mai bine de 323 de kilograme, iar iubitul sau a ajutat-o sa isi implineasca acest vis, o femeie a luat o decizie socanta.

Patty Sanchez, in varsta de 52 de ani, s-a chinuit ani intregi ca sa se ingrase si ajunsese sa aiba obezitate morbida.

Femeia a stat ani intregi alaturi de un barbat care o hranea, iar atunci cand s-a despartit de el si a cunoscut un barbat mult mai tanar, atunci a luat o decizie radicala.

Bryan a inceput sa o incurajeze sa slabeasca pentru a nu se imbolnavi, iar acum deja a dat jos peste 120 de kilograme si, cu ajutorul unui nutritionist, vrea sa mai slabeasca inca pe atat.

Bryan Johnson, in varsta de 38 de ani, o ajuta pe Patty sa faca exercitii fizice si sa isi pregateasca mancare sanatoasa, cu care sa dea jos kilogramele.


„Bryan mi-a schimat viata. Nu am niciodata o dragoste ca aceasta. El ma incurajeaza sa ma misc si sa fiu activa. Inainte eram mult prea grasa pentru a face orice, dar acum imi iau viata inapoi. Mi-am recapatat pofta de viata”, a spus femeia pentru Mirror.

 

A vrut sa fie cea mai grasa femeie din lume, insa dragostea a facut-o sa renunte. Cum arata femeia care cantarea 323 de kilograme

Inainte sa il cunoasca pe Bryan, aceasta consuma peste 13000 de calorii in fiecare zi si nu facea deloc miscare, iar daca ar fi continuat, ar fi ajuns sa nu se mai miste deloc.

 

Patty si iubitul / foto: captura video

Patty si iubitul / foto: captura video

Mama a patru copii, Patty si-a dat seama ca ingrasatul nu este solutia, iar acum a ajuns sa cantareasca 203 kilograme si sa isi doreasca sa fie slaba,

„Fostul meu iubit ar fi facut orice pentru mine. Ajunsesem la punctul in care ma chinuiam sa merg, chiar si pana la baie si mi-am dat seama ca era sinucidere curata. Viata mea avea nevoie de o schimbare”.

Patty si iubitul / foto: captura video

Patty si iubitul / foto: captura video

In urma cu sase ani, Patty si fostul iubit si-au spus adio, iar dupa ce a inceput sa slabeasca, a trimis cateva fotografii cu ea pe un site de intalniri, iar Bryan, actualul iubit, a complimentat-o.

Imediat dupa acest moment, cei doi ai inceput sa se intalneasca si sa se infiripe o poveste de dragoste intre ei.

Lui Bryan ii plac femeile mai plinute, iar acest lucru a facut-o pe Patty sa isi doreasca sa aiba niste forme mai atractive si sa fie mai sanatoasa.

CITESTE SI: IMAGINE SOCANTA: Drama celei mai grase femei din lume. VEZI CAT A SLABIT!

Catrina Raiford are 38 de ani si este, oficial, cea mai grasa femeie din lume. Tanara din Tampa, Florida, a pierdut jumatate din greutatea pe care o avea, si anume 228 de kilograme (jumatate de tona).

Povestea Catrinei este una de-a dreptul emotionanta. Femeia s-a refugiat in alimente nesanatoase inca din copilarie, dupa ce a fost abuzata sexual. Placerile ei au devenit in timp zaharul si prajelile, scrie The Sun.

La 12 ani cantarea deja prea mult pentru varsta ei, incat mama Catrinei a fost nevoita sa ii faca haine pentru ca nu mai gasea nimic pe masura ei in magazine.

La varsta de 14 ani avea deja 201, 6 kilograme. Intrucat nu se mai putea abtine din mancat, a fost internata intr-un centru psihiatric pentru a invata sa isi potoleasca aceasta dependenta.

Doctorii au sperat ca o vor vindeca de obsesia mancarii, insa nu a fost sa fie la acea vreme.

Catrina a avut un job temporar, dar pentru ca nu se putea misca si-a pierdut si locul de munca.

An de an devenea tot mai grasa, ajungand la 38 de ani la 228 de kilograme.

“A fost cea mai groaznica perioada din viata mea”, isi aminteste femeia. “Mi-am dorit sa mor”, a mai spus aceasta.

In anul 2003, Catrina a primit cel mai puternic semnal ca trebuie sa slabeasca: problemele cu inima se inmulteau, iar respiratia era din ce in ce mai dificila.

Acela a fost momentul in care s-a gandit serios sa slabeasca. Nu a reusit din prima, dar, cu trecerea anilor, cu sprijinilor medicilor si al apropiatilor, a slabit jumatate din cat cantarea.

A suferit o operatie de micsorare a stomacului si inca mai vrea sa slabeasca. In prezent, Catrina tine un regim alimentar supravegheat de medici. Vezi mai jos imaginea socanta care arata fata urata a dependentei de mancare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top