Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A imbracat 100 de straturi de haine si s-a filmat. Ce s-a intamplat apoi cu adolescenta

O tanara a crezut ca poate face fata unei provocari periculoase si a vrut sa le arate tuturor cat de grozava este.

Andrea s-a filmat in timp ce se imbraca rand pe rand cu 100 de straturi de haine. Daca la inceput a fost distractiv, pe masura ce a ajuns sa aiba pe ea 100 de tricouri, si-a dat seama ca este ceva in neregula.

Ea a dezvaluit ca nu a avut nici macar o clipa senzatia ca ceva rau s-ar putea intampla, insa Andrea a inceput sa se panicheze, pentru ca nu mai putea sa isi dea jos hainele.

Toate incercarile sale au dat gres, asa ca a inceput sa planga in hohote.

A imbracat 100 de straturi de haine si s-a filmat. Ce s-a intamplat apoi cu adolescenta

Filmuletul pe care l-a postat in timp real pe internet alaturi de cuvintele „100 de straturi de haine, nu face asta sau vei muri(am fost singura acasa)” a creat o adevarata isterie pe retelele de socializare.

Andrea a postat filmuletul pe Twitter, iar in curand a inceput sa se panicheze si sa planga, deoarece nu mai putea sa dea jos hainele. Dupa strigatul sau de ajutor, prietenii tinerei au mers la ea acasa si au ajutat-o sa scape de haine.
Aceasta le-a multumit pe reteaua sa de socializare.

„Nu am crezut ca va fi atat de rau, ca altfel nu as fi facut asta. Nu vreau sa mor. Eram singura acasa si nu aveam cum sa primesc ajutor de la cineva. Prietenul meu a plecat chiar inainte ca sa incep eu sa filmez. Nu aveam de gand sa imi tai hainele”, le-a transmis ea prietenilor care s-au intrebat de ce nu a intervenit nimeni si de ce a fost lasata sa agonizeze minute in sir.

Din fericire, filomuletul a fost o mare lectie pentru adolescenta, care nu va mai incerca prea curand un asemenea filmulet periculos si se va gandi de doua ori inainte de a se filma in timp ce imbraca 100 de straturi de haine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top