Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Iti mai aduci aminte de Domnul Problema? Cum arata acum autorul hitului „Beau, beau”

Domnul Problema a facut furori in anii ‘2000 cu piesa „Beau, beau”, iar acum este de nerecunoscut.

Nu era petrecere fara celebrele versuri Beau, beau/ Mi-am inselat iubita/ Azi-noapte la hotel / Cu una senorita/ Beau, beau / De vina a fost ispita / Am ruj de buze pe camasa / M-a vazut gagica.

In 2016, putina lume mai stie de acest personaj, caci s-a retras din viata publica, iar acum este producator muzical pentru nume cunoscute, precum Liviu Hodor, Pavel Stratan.

Pasionat de fotbal, pe numele sau Bogdan Tascau, in 2014 a castigat Campionatul Mondial de Fotbal cu Nationala Artistilor Fotbalisti, alaturi de Aurelian Temisan, Kamara ori Andrei Stefanescu.

Cu numele de scenă Mister M, Bogdan a facut parte si din grupul Todomondo, alaturi de care a reprezentat Romania la Concursul Muzical Eurovision din 2007 cu piesa „Liubi, liubi, I love you”. Grupul s-a clasat atunci pe locul 13.

În 2010, Bogdan a creat alaturi de Rarea Varniote grupul dance Free Deejays si a lansat piesa „You Know” in colaborare cu americanul de origine jamaicana, Buppy Lennox.

Si in privinta look-ului, Bogdan este destul de schimbat fata de imaginile din anii 2000, a renuntat la plete, s-a casatorit cu Elena si este extrem de fericit.

De curand, acesta si-a anuntat prietenii ca urmeaza sa scoata o noua piesa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top