Connect with us

Revistateo.ro

Cum s-au imbracat vedetele la Golden Heart Awards 2016

Frumusete

Cum s-au imbracat vedetele la Golden Heart Awards 2016

Celebritati din toata lumea s-au adunat la Gala Golden Heart Awards 2016, tinuta in Manhattan. Pe covorul rosu al galei au fost prezente personaje cunoscute din industria modei, a filmului si a muzicii, dar si din televiziunea americana.

Sub egida „God’s Love We Deliver”, gala umanitara sustinuta in acest an la Spring Studios, New York, a strans o serie de faimoase si faimosi care au inteles cum pot influenta pozitiv publicul prin comportamentul si stilul lor: Neil Patrick Harris, Anna Wintour, Michael Kors, Ryan Murphy, Philippe Dauman, Calvin Klein, Taylor Hill si multi altii. Creatiile celebrilor Carolina Herrera sau Anna Wintour au fost prezente si ele in cadrul evenimentului umanitar de peste Ocean sustinut la inceputul acestei saptamani.

Mancare sanatoasa pentru oamenii bolnavi

„God’s Love We Deliver” a fost fondata in 1985 de catre o femeie care impartea mancare cu bicicleta bolnavilor si sarmanilor din New York. Fundatia distribuie zilnic 5.000 de mese suferinzilor de SIDA si altor victime ale unor boli atat de necrutatoare precum aceasta. Mancarea este impartita in mai multe locuri din America, atat in sate cat si in orasele din provincie precum Hudson County.

„Toate produsele noastre sanatoase sunt oferite gratuit copiilor, familiilor acestora sau batranilor si niciodata nu asteptam un ban de la ei. De altfel, nu exista o lista de asteptare, deoarece consideram ca atunci cand unui bolnav ii este foame nu trebuie sa ii conditionam si mai mult financiar”, este descrierea fundatiei pe site-ul oficial glwd.org.

La gala din acest an a fost prezenta si romanca Andreea Diaconu, una dintre voluntarele fundatiei care ii ajuta pe bolnavii ce nu au bani de mancare, nevoiti fiind sa ii dea pe tratamentele curative.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top