Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Anca Serea: "Nu sunt insarcinata"

Stiri

EXCLUSIV. Anca Serea: „Nu sunt insarcinata”

Dupa ce a devenit mama pentru a cincea oara, Anca Serea, sotia cantaretului Adi Sana vorbeste deschis despre posibilitatea aparitiei in viata ei celui de-al saselea copil. Vedeta infirma zvonurile aparute in presa, insa ar fi extrem de bucuroasa daca Dumnezeu i-ar face cadou inca un copil.

„Nu sunt insarcinata, dar daca vrea Domnul si o sa ni-l dea si pe al saselea copil, noi o sa il primim cu bucurie in familia noastra. Nu exista bucurie mai mare si ei ne fac sa ne simtim impliniti si referitor la articolele aparute in presa, nu facem parte din nicio secta, pur si simplu ne dorim o familie numeroasa.

Daca o sa fiu sanatoasa si organismul o sa ma ajute in continuare, cu siguranta o sa ma bucur sa devin mama pentru a sasea oara”, a declarat Anca Serea in exclusivitate pentru teotrandafir.com.

Nume biblice pentru cei cinci copii

Cunoscuta prezentatoare tv este o mamica extrem de fericita. Copiii sunt cea mai de pret comoara a vedetei de 35 de ani. Povestea Ancai Serea este cunoscuta de toti. Dupa ce sotul ei a murit de cancer, ramasa cu doi copii, vedeta si-a refacut viata si a sperat ca fericirea va veni din nou in viata ei.

A urmat casnicia cu Adrian Sana, fost solist in trupa Akcent, cu care are deja 3 copii. Primii doi copii ai cuplului sunt din prima relatie a prezentatoarei. Vedeta a ales nume biblice pentru copiii ei, fapt pentru care in presa s-a tot speculat ca ar face parte dintr-o secta, lucru infirmat. Copiii vedetei se numesc Noah, Ava, David, Sara si Moise.

1 Comment

1 Comment

  1. george

    2016-10-19T23:24:38+03:00 at 2016-10-19T23:24:38+03:00

    DUMNEZEU sa te binecuvinteze.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top