Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Si-a gasit sotul in pat, in lacrimi si cu ceva in brate. Cand a vrut sa vada ce ascunde, a amutit

Nimic nu poate fi mai surprinzator intr-o zi decat sa iti gasesti sotul in casa plangand ca un copil, insa o femeie a trait o experienta pe care nu o va uita niciodata.

Dupa ce a petrecut aproape toata ziua la dentist, acolo unde a fost supus unor interventii chinuitoare, a trecut prin mai multe anestezii si extractii, Bart a ajuns acasa, iar singurul lucru pe care a putut sa il faca a fost sa se aseze in pat.

Cum efectul anesteziei nu trecuse, sotia l-a gasit pe Bart in timp ce plangea amarnic. Pentru ca l-a vazut ca nu se simte bine, aceasta s-a gandit sa il inveleasca si sa aiba grija de el.

In momentul in care s-a apropiat de pat, femeia a observat ca Bart tine ceva in brate, iar acest lucru a nelinistit-o.

Imediat dupa aceea, ea a vazut ca sotul sau tine in brate o rola adeziva, ca sa nu isi piarda capul. Convins de faptul ca ii va cadea capul dupa atatea interventii la dentist, Bart s-a asigurat cu banda adeziva.

La cateva luni dupa acest moment amuzant, Bart a fost surprins in aceeasi pozitie, iar de data aceasta a preferat sa isi lipeasca gatul si fata cu banda adeziva, iar sotia a surprins de fiecare data momentele care au amuzat pe toata lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top