Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

O tanara a ales sa nasca acasa, iar sotul ei a facut un gest care a emotionat milioane de oameni

Momentul venirii pe lume al unui bebelus este unul special pentru toti membrii familiei. De la mic la mare, toata lumea asteapta cu sufletul la gura ca cel mai mic membru sa se nasca si sa le aduca bucurie tuturor.

In timp ce unele viitoare mame aleg sa nasca la spital, intr-un mediu controlat, altele considera ca este mai bine ca acest moment special sa se intample acasa, intr-un mediu cunoscut si fara stres.

Un filmulet care a devenit viral pe internet o infatiseaza pe o tanara care naste acasa, in cada, iar familia este alaturi de ea si o incurajeaza.

Cu moasa si cu o asistenta, tanara pregateste cada si se pregateste pentru venirea pe lume a copilului mai mare.

Fiecare moment este incarcat de emotie, caci totul trebuie sa fie perfect atunci cand vine bebelusul pe lume si trebuie sa se simta in siguranta langa parintii sai.

Daca in mod obisnuit tatal asteapta ca sotia sa iasa din sala de nasteri si nu ii poate fi alaturi viitoarei mame, in filmuletul postat pe internet, acesta are grija de ea si o ajuta in fiecare clipa sa treaca mai usor de durerile unei nasteri normale.

Pentru a o linisti, barbatul o mangaie tandru, o imbratiseaza si ii declara dragostea, in timp ce intra amandoi in cada in care femeia va naste. Fara sa o lase o clipa singura, acesta o tine in brate si o sprijina la fiecare contractie, convins ca totul va fi bine, iar bebelusul se va naste fara probleme.

Dupa mai multe momente in care aceasta simte ca nu mai poate, bebelusul vine pe lume chiar intre parintii sai, iar acestia se bucura de primul tipat al copilului.

Cei trei au petrecut mai multe minute in cada impreuna, apoi mamica si bebelusul s-au asezat in pat pentru a urma prima alaptare si taierea cordonului ombilical.

Dupa ce personalul medical a constat ca bebelusul este in regula, surioara mai mare a facut cunostinta cu bebelusul, intr-un mod care i-a emotionat pe toti.

Deoarece mamica trebuia sa se odihneasca, taticul a preluat din plin atributiunile si l-a imbracat pe bebelus.

Grija barbatului pentru ca sotia sa sa fie linistita a emotionat pe toata lumea, iar peste sapte milioane de persoane au urmarit imaginile cu momentul magic al familiei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top