Connect with us

Revistateo.ro

Reactia emotionanta a unui bebelus surd, care isi aude pentru prima oara mama datorita aparatului auditiv

Inedit

Reactia emotionanta a unui bebelus surd, care isi aude pentru prima oara mama datorita aparatului auditiv

Cand parintii lui Nathan au observat ca fiul lor nu mai raspunde cand aude voci, s-au dus de urgenta la medic. La doar doua luni de la nastere, bebelusul a surzit. Jami si Eric, parintii copilului, erau extrem de preocupati si au cautat toate metodele posibile pentru a-i reda baietelului auzul.

Nathan este un bebelus cu o personalitate puternica, este vesel si zambaret si plange foarte putin, spre deosebire de alti copii, au declarat parintii pentru televiziunea Fox News 47. Dupa numeroase analize, medicii le-au recomandat parintilor un aparat auditiv care poate fi purtat de un copil, iar din acel moment in inima celor doi a reaparut optimismul.

„A fost o zi foarte dura, asta e adevarat. Niciodata nu ne-am gandit ca doctorul ar putea sa spuna ca fiul nostru nu va mai putea auzi”, a declarat Jami Fries pentru Fox 47.

„Ca parinte, iti doresti sa vezi reactia copilului cand iti aude vocea”

Implantul auditiv este mai mic decat cele aflate pe piata, mai modern si il ajuta pe micut sa auda ca orice copil de varsta lui. Televiziunea americana a filmat primele momente ale bebelusului in care poarta aparatul auditiv si au surprins reactiile emotionante ale acestuia cand auzea vocea parintilor.

Atunci cand mama ii spune ceva, Nathan se intoarce agitat cu capul, iar cand ii vede zambetul isi manifesta dragostea in felul sau. „E ceva ce, ca parinte, iti doresti sa vezi: reactia copilului tau cand iti aude vocea”, a completat mama baietelului pentru acelasi post tv.

Vezi mai jos videoclipul care a impresionat o lume intreaga, cu reactia lui Nathan cand isi aude pentru prima oara mama.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top