Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Adauga trei ingrediente in samponul tau si uita pentru totdeauna de caderea parului

In fiecare zi, este normal sa iti cada intre 150 si 200 de fire de par. In cazul in care observi ca pierzi mult mai multe fire de atat, trebuie sa iei masuri imediat.

Fiecare persoana isi doreste o podoaba capilara bogata si investeste sume importante pentru acest lucru.

Fie ca este vorba despre probleme ereditare ori din cauza stresului, caderea parului excesiva poate duce la alopecie, o problema care este extrem de grava, mai ales pentru o femeie.

Pentru a scapa pentru totdeauna de caderea parului, trebuie sa adaugi in samponul pe care il folosesti trei ingrediente.

Ai nevoie de:
ulei esential de lamaie
ulei esential de rozmarin
capsule zdrobite de vitamina E.

Amesteca 10 picaturi de ulei esential de rozmarin, care este util pentru a imbunatati circulatia sangelui la nivelul scalpului si pentru a intari radacinile.

De asemenea, mai pune 10 picaturi de ulei esential de lamaie, un puternic antiseptic, care ajuta la tratarea scalpului si la eliminarea matretii.

Doua capsule de vitamina E zdrobite sunt de ajuns pentru a ajuta la evitarea caderii parului.

Lasa samponul pe parul umezit timp de zece minute, apoi maseaza inca 10 minute scapul si clateste cu apa calduta.

In cazul in care ai parul lung, caderea parului te sperie si mai mult, mai ales ca pare mult mai mult decat este, in realitate.

In primul rand, trebuie sa ai multa grija cu peria sau cu pieptenele pe care il folosesti. Fa-ti un obicei din a te pieptana inainte sa iti speli parul, iar atunci cand aplici balsam de par sau masca, foloseste un pieptene cu dintii mari si rari, iar riscul de a cadea prea multe fire va fi mult mai mic.

De asemenea, nu iti peria parul imediat dupa ce l-ai uscat, ci lasa-l putin, caci este mult mai fragil si risti sa il rupi si sa il deteriorezi.

In cazul in care ai parul lung foloseste o perie din peri naturali ori un pieptene cu dintii rari, iar acest lucru va usura pieptanatul.

3 lucruri grave care ti se intampla daca dormi cu PARUL UD

1.Cea mai prezenta afectiune in cazul in care dormi cu parul ud este dermatita seboreica. Aceasta da nastere unor scuame la nivelul scalpului, mai ales in zona de margine a parului, dar si in zona urechilor.

Aceasta problema poate aparea si la nivelul sprancenelor sau a aripilor nazale. Daca te scarpini frecvent in aceste zone iti poti subtia sau chiar reduce firele de par. Aceasta boala a scalpului afecteaza aproximativ 30% din populatia planetei si este prezenta chiar si la barbati (in proportie de 60%).

2.Te vei trezi cu dureri de cap. Din cauza umiditatii, a disconfortului termic, parul tau se va aseza intepenit pentru ca nu primeste aer. Este ca si cum ai sta cu o sarma ceva mai moale sub cap.

3.Dupa cum ai aflat mai sus, iti slabesti firul de par. Nu este nevoie sa suferi de dermatita seboreica pentru ca parul tau sa isi reduca din rezistenta. Imediat dupa ce te-ai spalat, ai nevoie de oxigen pentru aerisire.Inainte de a te baga in pat cu parul ud, trebuie sa stii mai multe lucruri. In primul rand, schimba fata de perna cu un material lucios si fin la atingere.

Nu iti va deteriora firele de par si vei reduce durerile de cap de a doua zi. In al doilea rand, iti poti prinde parul intr-un coc nu foarte strans daca vrei sa iti protejezio buclele.

3 Comments

3 Comments

  1. Monalisa Lohan

    2017-03-16T10:49:16+02:00 at 2017-03-16T10:49:16+02:00

    Aceste ingrediente se pun în tot tubul de șampon sau doar în cantitatea de șampon pe care o folosesc pt o spălare?

  2. Nicusor cretu

    2017-10-08T20:17:32+03:00 at 2017-10-08T20:17:32+03:00

    De unde se pot procura aceste uleiuri daca știe cineva

  3. Dobriciu

    2019-07-03T10:29:20+03:00 at 2019-07-03T10:29:20+03:00

    Eu cu folixin am avut ceva rezultate. Produsul e unul facut din ingrediente naturale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top