Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Nu stia cum sa ii atraga atentia unei fete, asa ca a facut cel mai frumos gest, de fata cu toata lumea

Nimic nu poate fi mai frustrant decat sa iti placa de cineva si sa nu stii cum sa ii spui acest lucru.

Te gandesti daca si acea persoana simte acelasi lucru, dar si cum va reactiona si daca ti-ar da vreo sansa.

Pentru ca nu vrei sa o lasi pe acea persoana sa dispara din viata ta, cauti orice metoda pentru a-i atrage atentia si pentru a-i arata ca este speciala pentru tine si ca ar trebui sa iti dea o sansa.

Daca incercarile nu par sa dea rezultate, iar acea persoana nu isi da seama de ceea ce simti, trebuie sa iei taurul de coarne, cum se spune si sa faci un ultim gest.

Iar acest lucru s-ar putea sa iti aduca aproape persoana pe care o placi. Un tanar a decis ca este sansa lui sa ii arate unei fete cat de speciala este pentru el, asa a a intrat in sala de curs, unde aceasta era studenta si s-a apucat de treaba.

Pentru ca uneori un gest face mai mult decat o mie de cuvinte, acesta a venit cu o plansa si cu niste materiale si s-a apucat de treaba.

Vizibil stanjenita de moment, tanara a continuat sa se uite uimita la ceea ce face baiatul in fata clasei. Acesta a luat o pensula si a inceput sa trateze cateva linii pe plansa.

La final, dupa ce liniile au fost gata, baiatul a luat un vas cu pulbere stralucitoare, pe care a aruncat-o peste plansa si astfel a dezvaluit ce a pictat, de fapt.

Acesta reusise sa o picteze pe fata pe care o place, iar uimirea sa a fost vizibila, insa a zambit si a ramas fara cuvinte.

Iar cand toata lumea a inceput sa aplaude, este clar ca gestul baiatului a impresionat-o si pe ea si ii va da o sansa.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top