Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 23 octombrie 2016

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 23 octombrie 2016

Balantele vor avea o zi destul de grea, insa alte 3 zodii au o duminica norocoasa. Vezi despre cine este vorba in sfatul zilei de 23 octombrie.

Sfatul zilei pentru Berbec

Ai grija in cine ai incredere. Nu toti cei care iti sunt prieteni iti vor si binele. Poate ar fi bine sa nu mai fii chiar atat de deschis in ceea ce priveste discutiile despre planurile tale de viitor. Numarul norocos al zilei: 2.

Sfatul zilei pentru Taur

Simti cum iti incarci bateriile dupa o saptamana grea si te bucuri de compania partenerului. Ai grija sa nu ii ranesti sentimentele astazi. Numarul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei pentru Gemeni

In sfarsit, vin vesti bune catre tine. Poate este vorba despre un curs pe care vreu sa il urmezi sau chiar despre o nota pe care o astepti de mult. In principiu este vorba de ceva ce ti-ar putea influenta viitorul profesional. Esti una dintre cele 3 zodii care au o zi de duminica frumoasa. Numarul norocos al zilei: 9.

Sfatul zilei pentru Rac

Te simti putin cam slabit si lipsit de puteri. Poate te pandeste o raceala sau este vremea de vina, ori ai ceva pe suflet. In orice caz, nu e nimic ce nu se poate rezolva cu un ceai, o carte buna sau un film captivant. Relaxeaza-te, meriti! Numarul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei pentru Leu

Simti fluturasi in stomac si ai emotii asemanatoare cu prima dragoste, doar ca de aceasta data este vorba despre ceva mult mai serios. Cei din zodia Leu au parte de un nou inceput, fie el amoros, profesional sau de alta natura, dar cert e ca duminica aceasta (una frumoasa, de altfel) este inceputul unei perioade frumoase. Numarul norocos al zilei: 2.

Sfatul zilei pentru Fecioara

Daca simti ca nu mai ai rabdare, indrazneste! Fa pasul acela la care visezi de mult. Pune mana pe telefon si suna la persoana la care te gandesti, pleaca in calatoria pe care o visezi sau cumpara-ti ceva la care iti sta gandul. Doar actioneaza! Va fi bine, ai incredere. Numarul norocos al zilei: 6.

Vezi celelalte zodii pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top