Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A aflat ca are cancer si a cerut ajutorul vecinilor. Gestul lor a ajuns viral

Dupa ce a aflat ca are cancer si a fost diagnosticat cu o forma agresiva, un barbat a constatat cu tristete ca nu mai poate face nimic. El a descoperit imediat ca inca mai exista persoane bune.

Carl Bates a aflat ca sufera de cancer si ca nu mai poate sa isi stranga recolta.

Familia acestuia i-a intrebat pe vecini daca i-ar putea ajuta, iar cei mai multi dintre ei, fara sa stea pe ganduri, au acceptat sa le fie de ajutor in aceste momente grele.

Fiindca fiecare treaba a campului are perioada sa bine stabilita in care trebuie sa fie realizata, aproximativ 40 de persoane le-au dat o mana de ajutori membrilor familiei Bates, pentru a termina treaba in decurs de 10 ore, fata de cateva saptamani cat i-ar fi luat lui Carl singur.

Unul dintre lucrurile pe care le-am observat a fost cat de grozavi sunt oamenii care se ajuta si schimba astfel toate lucrurile rele care se aud pe aici”, a dezvaluit Bates.

”Cu toata bunatatea, gandurile si rugaciunile, a fost foarte emotionant si a insemnat foasrte mult pentru intreaga familie. Am fost atat de mirati ca aceasta poveste a ajuns atat de departe si a fost apreciata de atata lume”, au mai spus membrii familiei Bates.

De asemenea, mai multe companii care au aflat de cazul emotionant au decis sa ofere echipament si sa aiba grija de voluntari pentru a-si face treaba cat mai bine, asa ca au participat cu tot ce se putea pentru o treaba ca la carte.

”Fiind un orasel mic, toti fermierii vorbesc si vorba se imprastie”, a spus vecinul lui Bates.

”A fost nevoie de aproximativ zece pentru a strange recolta de pe 450 de acri, care ne-ar fi luat altfel aproape o saptamana”.

La cateva luni distanta, Carl a murit, fiind alaturi de el pana in ultima clipa familia si copiii, dar si cei care au decis intr-o zi sa renunte la treburile lor pentru a aduce o clipa de alinare unui vecin, fara a primi nimic in schmb.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top