Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cum iti afecteaza ora in care te-ai nascut viata amoroasa

Zodia nu este singura care decide cat de sensibil, de curajos ori de romantic esti, ci si ora nasterii.

In afara faptului ca ora nasterii influenteaza foarte mult viata personala si cu ajutorul ei iti poti afla ascendentul personal, poti afla cum si cum vei iubi.

Cei nascuti la ora 1 sunt nascuti sub semnul liderilor. Aceasta persoana stie sa isi faca prezenta cunopscuta intr-o relatie si sa lupte foarte mult pentru ea. Ego-ul si dorinta sunt foarte mari pentru aceste persoane.

2. Persoanele nascute la ora doua se indragostesc usor si este foarte probabil ca se vor casatori devreme. Sunt sensibile, creative si au o personalitate puternica.

3. Persoanele nascute la ora 3 pot cunoaste celebritatea, iar acest lucru ii va face destul de nestatornici. Ar putea fi chiar implicate intr-un triunghi amoros.

4. Persoanele nascute la ora 4 pot avea probleme cu sanatatea ori cu banii, insa vor gasi persoanele potrivite care sa le fie alaturi.

5. Persoana nascuta la ora cinci adora sa calatoreasca, in special singura, iar in calatorii poate avea parte de aventuri amoroase.

6. Persoana nascuta la ora 6 se ataseaza usor de cineva si iubeste din toata fiinta. De asemenea, s-ar putea sa aiba foarte multi copii.

7. Persoana nascuta la ora 7 este disciplinata si cere mult de la partener. De asemenea, este critica atunci cand vine vorba despre partenerul de viata.

8. Persoanele nascute la ora 8 isi vor gasi sufletul pereche usor si vor avea o viata usoara, din punct de vedere sentimental.

9. Persoanele nascute la ora 9 isi dau seama imediat de persoanele de langa ei si de cine se pot indragosti, fara teama de a fi parasite.

10. Persoanele nascute la ora 10 isi iau o masca de inabordabile, insa atunci cand cineva le cade cu tronc, este foarte greu sa o mai scoata de la inima.

11. Persoanele nascute la ora 11 au un farmec personal cu care pot lua mintile oricui.

12. Persoana nascuta la ora 12 o face sa fie un lider desavarsit, iar acest lucru poate fi o provocare pentru cei din jur, care trebuie sa ii faca pe plac.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top