Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un asistent a fost surprins in rezerva unui pacient. Ce a facut acolo a uimit intreaga lume

Atunci cand cineva din familia ta se imbolnaveste, te rogi din tot sufletul ca cei care trebuia sa aiba grija de bolnav sa fie oameni buni ai rabdatori.

Boala este dificila pentru oricine, mai ales pentru bolnavii care locuiesc intr-un centru pentru varstnici. Obisnuiti sa auzim de multi asistenti care isi lovesc si isi jignesc pacientii, un tanar a reusit sa le arate tuturor ca daca iti iubesti cu adevarat slujba, atunci totul trebuie sa fie facut cu calm si cu bunatate.

Joshua este un asistent medical intr-un centru pentru varstnici care suferă de diferite afectiuni. Unii dintre bolnavi se afla in imposibilitatea de a se deplasa si trebuie sa stea mai tot timpul tintuiti in pat.

Acest lucru creeaza frustrare, singuratate si durere sufleteasca.

Joshua a reusit sa emotioneze milioane de persoane cu un gest pe care putine persoane le fac la locul de munca.

Citeste si: Parintii au fost sfatuiti sa renunte la ea, dar a invins moartea de trei ori. Povestea impresionanta a unei fetite bolnave

Cu o voce calda si linistitoare, tanarul asistent i-a facut viata mai buna unui pacient de la centrul pentru varstnici acolo unde lucreaza.

In timp ce se afla langa patul unui pacient, acesta a inceput sa ii cante o piesa cu o tenta religioasa.

Acesta a ascultat in liniste cantecul induiosator, alaturi de rudele pacientului si s-au bucurat impreuna de faptul ca exisra si oameni care reusesc sa fie exact ca un medicament in momentele grele ale vietii.


Filmuletul a devenit imediat viral pe internet, iar milioane de persoane au fost emotionate de gestul pe care tanarul Joshua l-a facut pentru pacientul sau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top