Connect with us

Revistateo.ro

Ce superstitii au vedetele

Stiri

Ce superstitii au vedetele. Andra „Incerc sa merg mai departe”

Daca Teo Trandafir se fereste de pisicile negre si albe si se declara extrem de superstitioasa, Andra face trei pasi inapoi de fiecare data cand vede o pisica neagra. Iata ce a declarat vedeta:

andra

Andra: „Am tot avut superstitii, dar in ultima vreme am incercat sa uit de ele. Una dintre ele este legata de pisica neagra. Daca imi trecea calea, faceam trei pasi inapoi, sa dispara ghinionul. De la o vreme insa, chiar daca mi se intampla asta, incerc sa merg mai departe si imi spun ca totul este de fapt in capul meu.”

Paula Herlo nu arunca gunoiul niciodata seara

paula-herlo

Nu arunc gunoiul seara. Eu am copilarit la bunica mea, la Buzau, si tin minte ca desi matura seara, gunoiul il arunca a doua zi pentru ca se spunea ca iti arunci norocul. Recunosc ca mi-a ramas in minte asta mai degraba ca o regula nu ca o superstitie. Mi s-a intamplat sa mai arunc gunoiul noaptea si n-am patit absolut nimic.

CITESTE AICI: Ce superstitii are Teo Trandafir

Adelina Pestritu se teme de pisicile negre

adelina-pestritu

Adelina se teme de pisicile negre. Daca ii taie calea, aceasta face intotdeauna trei pasi in spate, nu calca niciodata pe capacele canalelor și nu isi dezvaluie planurile de viitor, pentru ca, atunci cand a facut-o, nu s-a mai realizat nimic.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top