Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un papagal si-a dat de gol stapanul ca are o aventura cu femeia de serviciu

Un barbat care si-a inselat sotia cu femeia de serviciu a fost foarte aproape sa ajunga la inchisoare, din cauza animaului de companie pe care il avea.

Aventura barbatului a inceput sa iasa la iveala dupa ce papagalul a inceput sa vorbeasca prin casa si sa para ca flirteaza cu cineva, iar sotia barbatului a auzit totul.

Pentru ca femeia nu mai auzise niciodata pana atunci acele cuvinte de la sotul sau, a inceput sa intre la banuieli.

Ea a inceput sa se gandeasca daca nu cumva sotul ei are o relatie cu menajera.

Locuind in Kuweit, adulterul este aspru pedepsit atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor. Pentru ca papagalul repeta intruna aceleasi lucruri, femeia l-a dus la politie, ca martor al adulterului.

Din fericire pentru barbat, politistii nu l-au considerat pe papagal un martor de incredere, asa ca barbatul nu a fost inchis pentru adulter.

Autoritatile au stabilit ca toate cuvintele spuse de catre papagal ar fi fost o proba slaba in instanta, iar avocatul femeii nu ar fi putut sa dovedeasca faptul ca papagalul a repetat ce a auzit de la stapanul sau ori a auzit la TV si la radio aceste cuvinte.

Cazul a fost astfel clasat, chiar daca banuielile femeii presupuse inselate au devenit din ce in ce mai mari. Aceasta a inceput sa observe ca sotul sau devine din ce in ce mai nelinistit atunci cand ea vine neasteptat de la serviciu.
Cu toate acestea, papagalul „bagacios” a devenit cunoscut in intreaga lume si nu este singurul animal de companie care face greseala de a-si da de gol stapanii, iar aceste situatii au creat amuzament pe internet si pe retelele de socializare.

In anul 2006, un alt papagal a dezvaluit aventura stapanei sale cu un coleg de serviciu si a inceput sa strige „te iubesc, Gary”, in fata iubitului pe care il chema Chris.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top