Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

Cum se aplica rimelul corect, pentru a avea niste gene irezistibile

Este unul dintre cele mai utilizate produse de make-up si fiecare femeie are macar unul in trusa.

Rimelul, folosit in mod corect, ajuta o persoana care are gene mici si rare sa aiba o privire senzationala, fara prea mult efort.

Foarte multe femei apeleaza la trucuri de machiaj pentru a avea o privire seducatoare, gene lungi si misterioase, asa ca poti incerca si tu, chiar de astazi.

Chiar daca ai 5 sau 10 mascara in trusa ta, acest lucru nu este de ajuns, caci sunt cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea succes.

In primul rand, foloseste un clestisor pentru intors genele. Este cea mai mare greseala sa faci acest lucru dupa ce ai aplicat mascara. INTOTDEAUNA trebuie sa fie facut inainte, caci iti poti rupe genele fara sa iti dai seama. Nu este nici igienic, dar nici sigur, caci o mare cantitate de mascara poate ramane pe clestisor si genele pot capata o forma ciudata. Nu uita si sa schimbi la cate luni rezervele care vin odata cu clestisorul, pentru a preveni accidentele.

Foloseste un primer pentru gene. Asa cum exista primere pentru fata, exista si pentru gene, la unele rimeluri. Desi multe dintre ele sunt de culoare alba, cauta unele de culoare neagra si aplica apoi cu incredere.

Cum se aplica rimelul corect, pentru a avea niste gene irezistibile

Aplica rimelul de la radacina pana la varfuri. Pentru ca multe dintre femei omit radacinile, machiajul poate arata inestetic, iar genele pot parea mici si nearanjate. Ai grija la acest pas, pentru a nu atinge globul ocular, caci poti avea apoi o iritatie de toata frumusetea.

Citeste si: Scapa de riduri cu masca de fata cu gelatina

Dupa ce ai aplicat rimelul, foloseste o periuta care sa le desparta in mod egal si care sa impiedice efectul acela de ”paianjen”, pe care multe femei il obtin. In acelasi timp, poti crea si efectul de aripa, cu aceeasi periuta.â

Foloseste un rimel cu o periuta curbata, pentru a fi mai usor de aplicat si pentru a da forma dorita genelor.

Pentru mai mult volum, pune dupa primul strat de mascara putina pudra pentru bebelusi pe un betisor de urechi si aplica pe genele uscate, apoi aplica inca un strat de mascara.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top