Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

Ce gandesc barbatii cand vad o femeie dezbracata. Nu e doar „sani”

Nimic nu le place mai mult barbatilor decat sa vada o femeie dezbracata, sa o atinga si sa o sarute.

Ei bine, prin gandul unui barbat trec o multime de ganduri in acele momente, cand partnera sa incepe sa renunte si sa isi dezvaluie corpul in fata lui.

Daca pentru ea este un moment delicat, caci stie ca are cateva kilograme in plus ori putina celulita, altele sunt gandurile barbatului.

Corpul unei femei reuseste sa hipnotizeze un barbat si gandeasca fara voia sa cateva lucruri.

1. „Poarta-te normal”. Ei bine, nu doar femeia are emotii cand se dezbraca, ci si barbatul. Este momentul in care barbatul nu trebuie sa faca o impresie proasta, iar ochii sai sa ii tradeze gandurile. Temperatura incepe sa ii creasca, la fel ca si bataile inimii, asa ca trebuie sa aiba multa stapanire de sine ca sa nu sara imediat pe ea, ca un animal in calduri. De asemenea, in cazul unui barbat virgin, nu trebuie sa dea niciodata impresia ca nu a mai vazut vreodata o femeie dezbracata. Asa ca, trebuie sa renunte la ideea de a avea limba scoasa ca in desenele animate si sa se adune.

2. „In sfarsit, pot sa ma holbez”. Da, barbatii adora sa se holbeze la partenerele lor, insa in asa fel incat sa nu fie prinsi de catre acestea. Dupa ce hainele au fost scoase, comportamentul civilizat nu mai este o prioritate, iar barbatii au permisiunea sa ii priveasca sanii si formele.

Ce gandesc barbatii cand vad o femeie dezbracata. Nu e doar „sani”

3. „Am lucruri de facut, nu e asa?” Ei bine, holbatul este permis, insa trebuie sa si faci ceva in acest timp, caci nu poti sta asa, pur si simplu. Orice plan pe care il ai, ca trebuie sa iti platesti facturile, ca te-ai certat cu un coleg sau cu mama trebuie sa dispara odata ce cade lenjeria intima pe jos.

4. ” Asteapta…” Barbatii au abilitatea de a ajunge la orgasm mult mai repede decat femeile. Insa in cazul in care aceasta nu ajunge la orgasm, barbatul trebuie sa faca orice ca sa prelungeasca momentul, iar acest lucru implica multa concentrare si efort din partea sa.

5.”As vrea ca sa stiu ce vrea ea sa fac”. Ei bine, daca unele femei adora sa le atingi sanii, sa ii saruti si pot ajunge chiar la orgasm datorita acestor atingeri, pentru unele femei nu sunt atat de erogeni sanii, asa ca trebuie sa afli de la ea ce ii place, sopteste-i la ureche ce ar vrea sa ii faci.

5. „Doamne, ce norocos sunt” – aceste cuvinte apar, de obicei la prima partida amoroasa, atunci cand barbatii isi vad pentru prima data partenerele pentru haine. Multi chiar se lauda cu formele acestora, cu sanii lor ori cu experienta lor in dormitor. Un lucru de altfel nu tocmai placut, daca ea afla acest lucru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top