Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un barbat statea la coada, cand a observat o femeie care l-a naucit. Le-a dezvaluit tuturor cine era, de fapt

Un barbat care este casatorit si are patru copii a dezvaluit o intamplare de la supermarket, cu o femeie care statea la coada in fata lui si care l-a fermecat.

In timp ce astepta sa isi plateasca lucrurile pe care le-a cumparat, a observat o femeie extrem de frumoasa in fata lui, care l-a pus pe ganduri si care l-a facut sa uite tot.

In acel moment de atractie fizica instanta, Jason Hewlett s-a simtit inconfortabil si vinovat pentru ca „si-a inselat” sotia.

Iata ce s-a intamplat, de fapt:

„Eram la supermarket si ma pregateam sa cumpar multe lucruri: pensete, trimmer pentru barba, ceara pentru indepartarea parului de pe fata, carne, sardine, un burete, iar in acel moment am vazut-o pe aceasta femeie care m-a cucerit instantaneu si m-am gandit: Doamen, un barbat norocos este cu ea!”, a scris Jason pe pagina sa de socializare.

Jason a stat secunde in sir si s-a uitat cu uimire la acea femeia si a urmarit-o in liniste in timp ce ea isi platea cumparaturile si pleca.

Un barbat statea la coada, cand a observat o femeie care l-a naucit. Le-a dezvaluit tuturor cine era, de fapt

„In primul rand, am fost uimit de cat de frumoasa este inca o data. Cred ca o vad des, dar astazi nestiind ca ea este la magazin, am vazut-o cu alti ochi si nu mi-am dat seama ca eu sunt sotul ei. In al doilea rand, am fost uimit ca ea nu m-a observat. Este un lucru bun, dar si un lucru rau. Bun pentru ca ea nu are un „ochi de vultur”. Dar a fost si rau pentru ca am realizat cat de aproape am fost de ea si cate eforturi am facut in toti acei ani ca sa ii atrag atentia si sa spuna da la o intalnire.

Jason si sotia / foto: Facebook

Jason si sotia / foto: Facebook

Cumva am reusit sa o cuceresc in ciuda nesigurantei mele si a defectelor mele.
In al treilea rand, am fost atat de placut surprins sa o vad cat de increzatoare era in acea zi, independenta, capabila, umila, amuzata, draguta si uimitoare. Si apoi si-a luat lucrurile si a iesit pe usa. Nu am spus nimic, nu i-am facut semn, am lasat-o sa iasa si am admirat-o stiind ca este sotia mea si ca iubesc totul la aceasta femei”, a mai spus Jason, care a dezvaluit astfel cine este femeia misterioasa.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top