Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A plecat la munca inainte sa se trezeasca ea, nici macar nu a intrat in dormitor sa-i spuna buna dimineata. Apoi a gasit un bilet emotionant

Fiecare poveste de dragoste care se termina iti lasa in suflet un gol, o durere si intrebari la care ai vrea sa afli un raspuns, insa nu mai poti.

Ultimele momente ale relatiei raman intotdeauna intiparite in suflet si in minte, iar daca s-a terminat intr-un mod dureros, cauti un alt final al povestii:

„E ziua ei libera, dar nu si a lui. A plecat la munca inainte sa se trezeasca ea, nici macar nu a intrat in dormitor sa-i spuna buna dimineata. Se asaza la masa din bucatarie si isi aprinde o tigara. E o cana cu cafea in microunde, apasa butonul si o incalzeste. E inca ursuza si nu vede biletul de pe masa. Aprinde televizorul din bucatarie si trecand de pe un canal pe altul se opreste pe un post muzical. Era melodia lor. Ii da o stare de bine si incepe sa o fredoneze usor, desi nu are ureche muzicala.

Isi arunca privirea pe masa si vede biletul. Ridica o spranceana si deschide biletul impaturit in doua, isi pune ochelarii si incepe sa citeasca.

“Buna dimineata, iubito. Nu aveam somn, m-am trezit pe la 3 dimineata si m-am gandit sa-ti scriu. Nu ti-am mai scris demult, stiu ca iti placea asta. Ti-am lasat cafeaua in microunde si ti-am facut niste clatite, sunt in dulap.
M-am gandit sa-ti tin companie azi, desi nu sunt langa tine. Am program scurt ca e sambata, dar nu voiam sa te las singura. Vezi ca langa clatite mai e un bilet, vorbim acolo. Te pup.”

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top